youtube // What do you wanna see?

Hello Sweeties! Jeg håber i alle sammen har en fantastisk onsdag, og nyder den voldsomme varme, som virkelig har ramt DK! Shit det er varmt, og ærligt det er lige før jeg syntes det er for varmt.. Jeg sveder overalt, selv i min lejlighed med alle vinduerne åben, og jeg har så svært ved at sove i denne varme - desværre vågner jeg også ofte med hovedpine grundet varmen, så det er lidt op af bakke, men vi må selvfølgelig ikke brokke os, det er jo også dejligt det er sommer herhjemme, nu hvor man ikke som sådan må rejse! Jeg har en fridag i dag, som jeg nyder med en masse praktiske ting, og får ordnet alt det man ikke lige får ordnet i løbet af ugen, og så vlogger jeg faktisk også min dag! Yes der kommer simpelthen snart en ny video ud til jer, forhåbentligt allerede i morgen og i kan godt glæde jer - det er en rigtig hyggelig vlog, og så elsker jeg at være tilbage foran kameraet!

Men indtil videoen er ude, så kan i jo se/gense nogle af de gamle, og så må i også meget gerne komme med ideer/ønsker til videore, altså ting i gerne vil se, så kan jeg nemlig få skrevet det ned, og få udarbejdet flere videoer til jer! Det er bestemt noget jeg vil begynde på igen i fremtiden, og mit mål er 2 videoer om ugen, så nu må vi se - den første bliver en vlog inden længe, og så må vi se hvad der ellers skal ske.. Så jeres inputs ville være en kæmpe hjælp!

Skal i se den nye vlog når den rammer kanalen, og hvilke andre videoer drømmer i om? Husk i er altid velkommen til at smide dem min vej, altid!
Kys N.

  • Youtube

Synes godt om

Kommentarer