Workout clothes from Wear Wolf.

Bh - her // Leggings - her.

Bh - her // Leggins - her.

Crop Top - her // Leggins - her.

På trods af et lukket Fitness centre, her midt i corona tiden, så er min motivation for min træning og generelt for min krop, slet ikke faldet - faktisk tværtimod! Jeg har aldrig været så aktiv, som jeg er nu og jeg har aldrig gået så mange ture eller trænet så meget, som jeg gør nu - det er helt vildt! Jeg sørger altid for at følge skønne Pamela Reif træningsprogrammer, som hun deler inde på sin instagram profil - find den her.. Det gør jeg altid om morgen, så jeg styrketræner stadig om morgen, og derefter går jeg en lang tur med min nabo (med afstand!), og noglegange går jeg igen om eftermiddagen, simpelthen fordi jeg keder mig - så jo jeg er stadig meget aktiv, og det betaler sig også for sin krop! Mine små søde baby abs har aldrig været tydligere, og min booty er også på magiskvis vokset - så det hele går fremad, og jeg regner med at være klar til sommer, som vi forhåbentligt stadig får og på det tidspunkt forhåbentligt også må være ude i. Krydser alt hvad jeg kan!

Men somregel når jeg er virkelig motiveret og virkelig sætter alle kræfter ind på min træning, så ender det også ofte ud med, at jeg gerne vil købe noget nyt lækkert træningstøj, så man virkelig bare føler sig klar, på alle områder! Et mærke jeg har fulgt længe, og som jeg virkelig har forelsket mig i er Wear Wolf, som er et virkelig lækkert brand, som laver noget virkelig lækker træningstøj! Jeg har længe gået og kigget på de 3 sæt som i kan finde oppe på billederne, som bare er så lækker.. De findes i flere farver inde på deres hjemmeside, og det vilde ved det hele lige nu er, at det er sat ned med 50% - så jeg går virkelig lige nu og overvejer om jeg skal klikke de 3 sæt hjem, bare fordi jeg har ønsket mig dem så længe, og nu er det altså en virkelig deal!

Udover det så har min søde veninde, Mia, som forresten også er skide sej til træning og som her midt i corona tiden holder nogle live træninger på instagram, som man kan være en del af (og som virkelig gir dig sved på panden!), en rabatkode som gir dig 10% rabat inde på deres hjemmeside, og det gælder altså også de ting som i forvejen er sat ned - så nu kan der virkelig shoppes! Rabatkoden er: MIA10!

Men jeg håber i holder ud her midt i coronatiden, og måske får bagt en masse, rodet op og generelt hygger jer, selvom der ikke er så meget vi må, andet end at blive hjemme! Jeg prøver ihvertfald at få det bedste ud af det!
Hvilket et af de 3 sæt deroppe, kan i bedst lide? Jeg tror altså det er det gule der tiltrækker mig lige nu - har fået en svaghed for gul!
Kys og Kram N.

Synes godt om

Kommentarer

Skriv kommentar...
IP: 82.99.3.229