GIVEAWAY: Vind 2 plakater fra PapaPapa!!

Workout Clothes From Lorna Jane.

// Yoga/Søndags Trøje – her / Sports Bh – her / Træningsbukser – her //

Hej Babes!
I dag skal vi snakke om det lækreste trænings sæt, som jeg har forelsket mig i og brugt lige siden jeg modtog det! Det er jo ingen hemmelighed at træning betyder meget for mig, og er skyld i at jeg ser ud som jeg går i dag – efter mit store vægttab på 45 kg.. Jeg elsker træning og bruger det ofte i min hverdag som et fri rum, hvor jeg kan koble af og slippe alle tankerne.. Når man træner så meget som jeg gør, så vil man også gerne træne i noget behagligt træningstøj og noget som man også ser lidt godt ud i – jeg kan virkelig ikke være den eneste der tænker på det.. Jeg har efterhånden prøvede mange mærker, men jeg må indrømme jeg endelig har fundet mit favorit mærke, og fundet noget som fungere for mig 100 procent! For nogle uger siden var jeg så heldig at få tilsendt dette lækre sæt, som i ser oppe på billederne og det er virkelig det bedste trænings sæt jeg nogensinde har haft! Træningsbukserne sidder bare perfekt, og glider ikke ned eller gnaver når jeg træner eller løber, så det er virkelig et win win! Samtidig har jeg altid haft problemer med sports bh’er, fordi jeg har ikke den største barm og enten er de for store i skålen, eller så passer de i skålen – men er for små andre steder, og jeg har aldrig følt mig pæn i en trænings bh, før nu! Den sports bh i ser på billedet, er FANTASTISK! Den gir mig lidt barm, og så sidder den bare så behageligt, og kan styles på rigtig mange måder! Man kan nemlig krydse den på ryggen, som jeg har gjort, eller have den, som en normal sports bh – så det er faktisk 2 bh’er i en!

Men jeg elsker virkelig det her sæt og generelt alt fra mærket, og synes virkelig ikke det for nok opmærksomhed her i DK, da det virkelig er et lækkert mærke! Mærket hedder Lorna Jane, og stammer fra Australien, men det er begyndt at blive populært i USA og er nu også kommet til Europa! Og jeg kan sagtens forstå det er begyndt at blive populært herhjemme, fordi det er virkelig lækkert og så er det bare så specielt! Fx er der et lille hjerte inde i min sports bh, og der er virkelig tænkt på det hele! Det er hjemmesiden Beactive.dk som sælger det lækre træningstøj, og i kan finde hjemmesiden lige her.. I kan også lige nu hvis i shopper derinde, få 30% på jeres køb – det kan i få ved at bruge koden: Nicoline.. Så det er bare derind og shop en masse lækkert træningstøj, og nu er lønnen jo lige gået ind, så der er ingen undskyldninger! 😉

Men jeg håber i alle sammen har haft en dejlig tirsdag, og at i kan lide billederne! Det var en smule koldt, og lidt grænseoverskridende, men jeg er nu glad for resultatet – og det var den kolde tur værd! Men hvad synes i om sættet, og har i hørt om mærket før?
Kys Nicoline.

   

2 kommentarer

  • Det er altås også bare så lækkert!

    Siden  ·  Svar på kommentar
  • Jeg opdagede Lorna Jane da jeg var i Australien i 2012, og købte den gang noget træningstøj der fra. Den dag i dag er det stadig noget af mit ynglings, dog efterhånende ret slidt, så jeg er så glad for der er kommet en dansk side der sælger der

    Siden  ·  Svar på kommentar

Skriv en kommentar

Skriv et svar

Din e-mailadresse vil ikke blive offentliggjort. Krævede felter er markeret med *

 

Næste indlæg

GIVEAWAY: Vind 2 plakater fra PapaPapa!!