workout clothes.

Her // Her // Her.

Her // Her // Her.

Her // Her // Her.

Her // Her // Her.

Lige i øjeblikket køre træningen for mig, og jeg har fået en krop, som bare elsker og tager imod! Jeg er virkelig begyndt at kunne se resultater, og det er bare fantastisk! Jeg træner stadig hjemme noglegange, og ellers er jeg tilbage i fitness centret, dog kun når min veninde er med - det er det jeg kan lide nu, og det der gør mig tryg, men det er fint og det fungere, så alt er godt! Jeg er ihvertfald glad for at det hele bare spiller, og jeg elsker når min krop tager imod, og vælger at samarbejde - det er virkelig fantastisk!

Men når man træner så meget som jeg gør, som virkelig er hverdag fordi jeg elsker det, så kræver det ofte en del træningstøj og selvom samlingen er stor, så kan man altid bruge nyt! Asos har en masse lækre mærker samlet på et sted, og det er alt fra deres eget mærke, Nike, Adidas, Puma osv. Der er virkelig mange mærker at finde, og så kører de også ofte rabatter osv - det er bare lækkert! Jeg har fundet nogle fine ting deroppe, som specielt gerne måtte blive mine - elsker alt deroppe, specielt de ting med farverne, uha! Den lyseblå adidas sports bh er bare for lækker, og jeg er sikker på den sidder så fint! Jeg har lige nu kun sportsbh'er fra Nike, men de er altså bare lækre, så er sikker på at Adidas også har nogle gode! Samtidig er de lyserøde/lilla shorts fra Underamor bare for fine! Lige nu i denne varme som er over DK, så ville de være så lækre at træne i, fordi her er virkelig for varmt, puha! Samtidig så elsker jeg bare lidt mere alt med farve lige nu, da jeg selv er blevet en smule brun + så er farve bare det bedste når det er sommer, så gerne mere farve lige nu i mit træningstøj! Yay!

Hvordan går det med jer og jeres træning? Er i kommet igang efter Corona eller forsætter i hjemme?
xoxo N.

Synes godt om

Kommentarer

Isabella Pernille,
Du er så sej med al det træning 😃
Jeg får desværre ikke trænet så meget, som jeg gerne ville, men nu bliver jeg jo også kun tykkere og tykkere i takt med at baby vokser, så motivationen er ikke så høj længere. Men jeg går en masse og jeg styrketræner en gang om ugen, og det er fint for mig i øjeblikket 😃
www.isabellapernille.dk
nicolinepraus
nicolinepraus,
åh mus du skal da også bare nyde din graviditet! Dig og din smukke mave er så fin! <3
nouw.com/nicolinepraus