Workout clothes #2.

Her // Her // Her.

Her // Her.

Her // Her // Her.

Som i måske ved, hvis i følger mig inde på Instagram (NicolinePraus), så træner jeg stadigvæk hverdag - dog bare lige nu hjemme, da jeg ikke er fan af Fitness World Mere (læs her hvorfor..). Hjemmetræning er blevet min foretrukne måde at træne på, så hver morgen når jeg står op, så klarer jeg lige 1 times træning og det er bare helt igennem magisk! Og noget der virkelig kan motivere mig hvis jeg er lidt sløj, det er hvis jeg har fået noget nyt træningstøj! Det er som om man er lidt mere flyvende, når man har noget nyt på og hvis det sidder helt rigtigt.. Det er en vild følelse, og bare noget jeg elsker! Det kaldes virkelig selvforkælelse!

Asos har virkelig mange fede ting og mærker samlet på et sted, og et mærke som virkelig har fået øjne op for mig, det er Nike. Jeg har aldrig været en Nike pige, men jeg må ærligt indrømme at jeg er begyndt at få mere og mere fra dem, og deres produkter er bare lækre! Det seneste til samlingen er et par træningsbukser, som sidder som var de malet på og som er så behagelig at træne i - dem skal jeg have købt flere af, de for vilde! Noget jeg også bare mangler er træningsbukser og bh'er.. Det er virkelig noget jeg kan mærke jeg snart skal ud og finde mere af, og så også træningssko. Mine Nike træningssko er virkelig begyndt at gå i stykker bag på, så jeg skal snart have anskaffet nogle nye.. Jeg syntes bare træningssko er så svære at finde rundt i og hvad er godt og hvad er ikke, osv.. Det er ikke lige det jeg går og drømmer om at bruge penge på, men nok noget jeg snart skal.. Kender i et godt mærke jeg burde tjekke ud?

Hvordan træner i for tiden? Er i begyndt i Fitness Center igen efter Corona nedlukning, eller har i også fået nye vaner?
xx N.

Synes godt om

Kommentarer