Working space // Changing my bedroom.

Skrivebord - Her // Kontor stol - Her // Fake blomster - Her // Planner - Her // Boss Lady Kop - Her // Boss Lady Plakat - Her.

Så er weekenden ved at slutte, og hvor har den været god, og i et meget slow tempo. Jeg har ikke som sådan haft weekend, da jeg har været på arbejde - MEN jeg er heldigvis fri i morgen, og derfor føles det lidt som weekend, da jeg først skal på arbejde på tirsdag, så det er nu meget rart. Dog kommer der håndværker i lejligheden allerede klokken 07 i morgen, så det bliver ikke noget med at sove længe, da der skal ske nogle vilde ting her i lejligheden, men det også okay.. Jeg kan mærke jeg ikke er tryg ved der skal være håndværkere så ofte når jeg ikke er her, og at jeg ikke har tiltro til dem med lejligheden og det de skal lave, da vinduerne de skiftede i stuen ikke er det pæneste, så jeg må bare trække vejret dybt og stole på dem.. Der er ikke så meget andet jeg kan gøre, da jeg bare er lejer, og ikke ejer, men det bliver godt, når de engang er færdige, og det hele er slut! Ikke noget med mænd der dukker op overalt, larm der startede klokken 06.00 om morgen (pånær søndag) og bare generelt at man kan komme helt på plads igen, og tage sin elskede altan i brug!

Dog noget positivt der kommer til at ske, er at på grund af de ting de skal laves om her i lejligheden, så kommer jeg til at få et lille spot inde i mit soveværelse, hvor jeg kan få et arbejdssted - nemlig foran det nye vindue! Det er ikke noget jeg har tænkt over før i dag, da jeg stod inde i soveværelset og havde fået flyttet alle tingene for dem, så der er klar til i morgen.. Pludeslig kom ideen til mig, og når alting er fikset og ordnet, så bliver det sat igang! Jeg har længe gået og drømt om et skrivebord/makeup bord inde i soveværelset, hvor jeg kan sidde og arbejde, skrive, lægge makeup og meget mere, og det ligner det kan lade sig gøre nu! Så drømmen er det i ser oppe på billedet, nemlig et lille working space. Gerne et fint lille hvidt skrivebord, med en super cute velour stol og nogle falske blomster, som kan holde hele tiden - måske endda nogle evighedsblomster, de er så fine! Samtidig vil jeg gerne have en kalender derinde, så jeg kan se de ting jeg skal og de deadlines jeg har og så har jeg ønsket mig en boss lady kop i 100 år, så hvis mit working space kommer op, så køber jeg en! Det er et must!

Men jeg kan bare lige se det lille working space over i hjørnet, hvor det nye vindue skal være, og jeg tror det ville passe perfekt ind! Nu må vi se hvordan det ser ud når de er færdige, men lige nu krydser jeg finger for, det kan lade sig gøre, nu hvor det har været en drøm så længe! Jeg er lidt træt af at jeg enten skal sidde i min seng, sofa eller ved mit spisebord.. Det kunne være rart at have et sted, hvor man vidste, at det var her man arbejdede.

Kender i til nogle gode hjemmesider, som har en masse fine ting til ens hjemmekontor, så må i gerne smide dem nede i kommentaren - også hvis i kender til et sted, hvor man kan købe smukke fake blomster, som ikke ser så kunstige ud - det ville være en kæmpe hjælp!
xoxo N.

Synes godt om

Kommentarer