Jule Hygge I Tyskland - låst inde 2 gange!!

Winter Jackets – My Faves From Nelly.

skaermbillede-2017-12-10-kl-20-47-05 skaermbillede-2017-12-10-kl-20-53-10 skaermbillede-2017-12-10-kl-20-49-42

1 – her // 2 – her // 3 – her // 4 – her // 5 – her // 6 – her // 7 – her // 8 – her // 9 – her.

Nogle ville måske sige at jeg er lidt sent ude med det her indlæg omkring vinterjakker, når vi snart er halvvejs i December, MEN det er faktisk først nu man virkelig for brug for en, for hold nu op hvor er det blevet koldt udenfor, og nu er der også kommet sne! Jeg har selv ikke været ude og fået købt mig en i nu, men det er fordi jeg stadig har min den gamle fra sidste år, og den kører jeg på lidt i nu, men jeg ved at jeg snart skal have en ny, da den gamle er slidt og heller ikke så varm igen.. Jeg har været inde og kigge lidt hos Nelly, som har en masse lækre jakker, og de fleste af dem, til en helt fair pris! Jeg har fundet lidt forskellige, og de kommer alle sammen, fra forskellige mærker, men igen til en fair pris! Mine 2 yndlings er nok nr 2 og 5, men de andre er også virkelig fine, specielt nr 4, den er ret så sej og minder lidt om den jeg har nu, dog er min grå..  Men jeg skal ihvertfald selv snart ud og have købt en vinterjakker, fordi det er virkelig blevet kold, og denne gang vil jeg have en lang og tyk en, som virkelig kan holde mig varm!

Nogle af jer som har fundet den perfekte vinterjakke, og som måske vil smide et link? Og hvilken en af jakkerne, er jeres favorit deroppe fra? Måske også nr 4, eller? 🙂
Rigtig god mandag aften til jer alle!
Kys Nicoline.

   

Ingen kommentarer endnu

Der er endnu ingen kommentarer til indlægget. Hvis du synes indlægget er interessant, så vær den første til at kommentere på indlægget.

Skriv en kommentar

Skriv et svar

Din e-mailadresse vil ikke blive offentliggjort. Krævede felter er markeret med *

 

Næste indlæg

Jule Hygge I Tyskland - låst inde 2 gange!!