where have she been?

Hello Sweeties and long time no see, ikke? Shit hvor gik bloggen lige pludselig i stå i sidste uge, og så kom jeg ikke rigtig tilbage til tasterne, på trods for nyt hår og en masse ting - men tingene har bare ikke lige været med mig, og er det desværre heller ikke i øjeblikket. Jeg døjer desværre utrolig meget med min højre hånd, hvor 2 finger sover og min fys kunne desværre ikke hjælpe, og der er 1000 års ventetid hos en ortopædisk læge, så jeg må vente mig med tålmodighed.. Det svært når hånden er skyld i voldsom smerte og ubehag, men nu vil jeg begynde at lave nogle øvelser for den, og hvem ved, måske vælger den at gå i bedring? Man kan vel håbe lidt, ikke? Udover det så sker der bare generelt 1000 ting som har gjort jeg har trukket mig lidt, og har kørt på ekstra batteri, så den meget overskudsagtige Nico har ikke lige været at finde, men jeg kan mærke hun prøver at kæmpe sig tilbage, og det er nu meget rart, også at man kan begynde at kende sig selv!

Men hvad er der så sket siden sidst, udover det med sygdommen, så er jeg blevet korthåret guys! Eller kort og kort, men en del kortere, som i nok kan se oppe på billederne, og jeg elsker det! Det gir mig så meget luft og glæde, og det har vitterligt ændret hele mit udseende, hvis du spørg mig, så jeg er kæmpe fan! Samtidig har jeg flyttet rundt her i lejligheden, og haft en vandskade, som dog har løst sig, men det er der også sket, så man kan vidst sige at mit liv ikke som sådan står stille, var? Der er hele tiden ting der sker, og det er med at følge med nogle gange. Men sådan er livet jo nogle gange, og det er også helt okay - man er jo kun menneske!

Jeg er så heldig at have en fridag i dag, så jeg har været tidlig oppe og fået sat en vask over, fået snakket med en læge, drukket min morgenkaffe, og sidder nu og nyder solen som skinner ind af vinduerne, og gør snart klar til en dejlig workout! Jeg har ikke de store planer i dag for dagen, men jeg ved og tror på den skal bruges en del ude, og så skal jeg besøge en kollega senere med en lille gave, så det bliver skønt! Jeg vil i hvert fald nyde min fridag, og prøve at se positivt på tingene, og vide at alting nok skal gå i sidste ende.. Og så er der kun 6 dage til min fødselsdag guys! Yay!

Hvad skal du bruge denne varme onsdag på, og hvad syntes i om mit nye hår?
Kys N.

Synes godt om

Kommentarer