Picture Wall In My Office.

When You Have The Best People Around You // Friendship.

ikke-navngivet-1

Det skal ikke være nogen hemmelighed at jeg ikke har det godt for tiden, og at jeg er meget ved siden af mig selv.. Derfor har jeg også været en smut ved lægen i dag, som desværre ikke sagde noget godt, men at vi ville tage en masse prøver på fredag og så tage den derfra.. Jeg har aldrig sagt at livet er en dans på røde roser, fordi det er det virkelig ikke, men selv i de hårde tider som nu, så skal man prøve at se positivt på tingene – selv de bitte små ting i hverdagen, som fx ens kop kaffe..

Jeg har dog valgt at fokusere på de mennesker som jeg har i mit liv lige nu, fordi jeg har nok nogle af de bedste mennesker omkring mig lige nu, som alle ønsker det bedste for mig og som får mig til at skinne som aldrig før.. De personer som er i mit liv lige nu, de sørger for at bringe det bedste frem i mig, de ønsker kun for mig at ting lykkes og de støtter mig i alt – mere forlænger jeg virkelig ikke! Jeg har ikke mange venner eller veninder, men de få jeg har er de bedste og de er der altid for mig – præcis som venner/veninder skal være.. Jeg har haft mange dårlige venskaber igennem mit liv, hvor personen ikke gjorde andet end at trække mig ned, bringe det dårligste frem i mig og som faktisk ødelagde mig, men jeg er heldigvis blevet klogere og bedre til at gennemskue folk og vide om de oprigtigt vil mig, eller om det bare er endnu en af dem, som er jaloux på dig og som bare vil ødelægge dig, fordi tro mig dem er der mange af..

Så er der også de venskaber hvor man måske har det dårligt, og pludselig støder ind i en person, hvor personen så ændre hele ens liv og som fra første dag, bare er noget af det bedste der er sket for en og som man føler man har kendt hele sit liv! Det har jeg prøvet fornylig, nemlig med min søde veninde Josephine, som i har set før her på bloggen og på min Youtube kanal.. Hun kom pludseligt ind i mit liv, fordi hendes lillesøster og min lillebror kom sammen og har nu været det i 3 år (hvis ikke flere), og hun er noget af det bedste der er sket for mig! Hun er ret hurtigt blevet en af mine tætteste veninder, og der går ikke en dag hvor jeg ikke tænker på hende, lige skriver til hende eller bare giver hende en tanke.. Vi får tit afvide at vi minder rigtig meget om hinanden også personlighedsmæssigt, men Phine er 1000 gange kønnere, klogere og fornuftigere end mig, og så har hun bare styr på sine ting og tør sige noget, hvilket jeg finder utroligt inspirerende! Hun er min lille engel og hende jeg sørger til når livet er lidt noget lort, og man bare har brug for nogle fornuftige ord, som kan få en til at slappe af.. Så er hun også den der tit sparker mig i røven, og sørger for jeg enten tager afsted til noget nyt eller sørger for jeg får gjort det, jeg måske er bange for.. Generelt er hun en veninde i særklasse, og jeg sætter virkelig pris på hende – præcis som de andre dejlige piger jeg har i mit liv, fordi de er alle noget særligt!

Jeg sætter ihvertfald pris på de venskaber og mennesker jeg har tæt på mig, fordi det er i sidste ende dem der redder mig, når jeg er klar til at knække sammen.. Uden min familie, venner og veninder, så ville jeg ikke være her i dag, så jeg takker dem alle sammen af hele mit hjerte! Også dem der har behandlet mig som lort, fordi på grund af dem er jeg blevet stærkere og klogere, og nu ved jeg hvad jeg skal og hvad jeg ikke skal – noget de har lært mig, selvom man ikke havde behøvet at opleve det på den dårlige måde.. Men jeg værdsætter ihvertfald de mennesker jeg her i mit liv, og lige nu hvor det hele er lidt noget møg og jeg ikke har særlig meget energi, så er det dem jeg læner mig op af, og jeg ved de nok skal få mig igennem den her tid, og det takker jeg dem for!

Har i det på samme måde som mig med venskab, eller ser i helt anerledes på det? Og er det også jeres venner, der redder jer når i er langt nede?
Rigtig god aften alle sammen!
Kys Nicoline.

   

Ingen kommentarer endnu

Der er endnu ingen kommentarer til indlægget. Hvis du synes indlægget er interessant, så vær den første til at kommentere på indlægget.

Skriv en kommentar

Skriv et svar

Din e-mailadresse vil ikke blive offentliggjort. Krævede felter er markeret med *

 

Næste indlæg

Picture Wall In My Office.