Outfit Of Today: Something Beautiful From Project Unknown.

What I Use In The Shower For My Hair.

// OGX shampoo her og conditioner her / Erayba sæt her //

Hey Babes!
Nu har jeg fået en del spørgsmål omkring hvilke produkter jeg bruger til mit hår, eftersom flere synes jeg har et sundt og rask hår, og at mine krøller altid sidder så flot.. For det første, tusind tak for det, men det har taget mig rigtig langtid at komme hertil, hvor jeg har fundet nogle produkter der fungere for mit hår og som gør det sundt og rask! Jeg har altid haft et virkelig tykt hår, som altid har skulle have en masse pleje, og mit hår har aldrig rigtig sagt mig så meget – så det fik aldrig nok pleje.. Men her de senere år er jeg begyndt at gå meget mere op i mig selv, min pleje og bestemt også mit hår! Derfor har jeg prøvet en masse produkter efterhånden, hvilket jeg elsker da det altid er sjovt at prøve noget nyt – og på den måde finder man også ud af hvad der fungere for en.. Lige for tiden bruger jeg 2 slags shampooer for mit hår, som jeg svinger mellem og det fungere virkelig godt! Hvis i kunne tænke jer at læse mere om hvilke, så læs med..

OGX – Coconut water.
Jeg var så heldig for nogle uger siden at få denne serie fra OGX tilsendt fra de søde mennesker hos Amaze press, og jeg har virkelig været spændt på at prøve noget fra OGX, da mange har skrevet og snakket om det, rundt omkring! Det er en lidt dyr shampoo og conditioner, men den er virkelig alle pengene værd! Jeg har kun prøvet det få gange, men det gør allerede en masse for mit hår, og specielt hvis man bruger hårolien efter også! Jeg er virkelig forelsket i dette produkt, og ved jeg kommer til at købe det igen når det er brugt op, fordi jeg har aldrig fundet noget som fungere så godt for mit hår, som dette! Det er også virkelig dejligt at olien er en spray olie, da det gør man ikke for så fedtede fingre, og at håret faktisk heller ikke bliver så fedtet, men bare for et flot shine og dufter dejligt af kokus! Jeg er ihvertfald kun positiv over denne her serie!

Erayba – Shampoo og conditioner til krøllet hår.
Det andet sæt jeg har stående i badet, er også noget jeg bruger – dog ikke så ofte som det andet. Det her sæt er nemlig lavet il folk som har krøller, altså en som mig, og det er virkelig noget der sørger for dine krøller kommer frem og holder! Dog bruger jeg det kun hvis jeg ved jeg skal noget om aftenen, som fx et event eller noget og mine krøller skal holde, da det godt kan gøre mit hår lidt tørt og svært at gøre andet med end krøller, så det er kun til hvis mine krøller virkelig skal frem! Men stadig et virkelig lækkert sæt som dufter godt, og som virkelig hjælper dine krøller! Jeg har købt det hos de søde mennesker hos Erayba, og har faktisk en lille rabatkode til jer, så i kan få lidt rabat derinde, hvis i nu skulle have lyst til at købe noget hjem! I får nemlig 15% rabat hvis i bruger koden: Nicoline15… I kan finde alt derinde til alt slags hår, så de er et kig værd!

Men jeg håber det her indlæg kunne hjælpe jer lidt, og kunne give jer et indblik i hvad jeg bruger i badet til mit hår, så mit hår ser ud som det gør! I må meget gerne skrive nede i kommentaren, hvis i kender nogle gode produkter til folk med krøllet hår.. Jeg elsker at prøve nye ting!
Kys Nicoline.

   

Ingen kommentarer endnu

Der er endnu ingen kommentarer til indlægget. Hvis du synes indlægget er interessant, så vær den første til at kommentere på indlægget.

Skriv en kommentar

Skriv et svar

Din e-mailadresse vil ikke blive offentliggjort. Krævede felter er markeret med *

 

Næste indlæg

Outfit Of Today: Something Beautiful From Project Unknown.