what a weekend.

// Reklame for Juvelgruppen.dk.

Hello sweeties! Ja så slutter denne weekend, og hverdagen kalder igen i morgen, men hold nu op en weekend jeg også har haft mig.. Jeg har haft nogle gode stunder i den, med ting der har løftet mit humør - men jeg er også virkelig ramt i øjeblikket, åbenbart af en masse uheld. Jeg dealer i øjeblikket med et par ting, som jeg har snakket om over på min Insta story hvis i følger mig (nicolinepraus), ting som jeg ikke vil tale om, men som fylder en del og som virkelig påvirker mig som person. Dog udover det, så valgte min højre hånd i lørdags at gå helt i smadre, og jeg har nu nogle nerver i klemme, som gør at min lille finger og ringfinger sover konstant og der er ingen kræfter i hånden, som i intet. Det er virkelig skræmmende og smertefuldt, og samtidig frygter jeg det er det samme der er sket, som min venstre, hvor vi endte i en operation.. Jeg har dog sendt en mail til min læge, som sørger for en akut tid til mig hurtigst muligt og hvis ikke der er en i morgen, så har jeg en tid 09.15 tirsdag, og så skal den hånd kigges på. Jeg håber som sagt det bare er en nerve i armen der har sat sig i klemme og som lukker for fingrene, og som selv klikker sig fri med tiden, men jeg frygter det er værre end det.. Og som om det uheld ikke var nok, så kom jeg hjem til en vandskade i dag i lejligheden, hvor hele mit køkken var vådt og hvor det dryppede ned oppe fra luftet.. Min udlejer har været forbi og er på sagen, men det var bare ikke lige det jeg manglede, og det tog lige luftet af ballonen.. Så jeg gik mig en lang tur i eftermiddags, og tog afstand fra alt i mit liv og havde lige brug for 2 sekunder, inden en uge venter i morgen. Det bliver dog en uge med fart på og nu også et læge besøg.. Jeg skal nemlig en del ting i næste uge, og en af dem er at få fikset mit hår, og ja det glæder jeg mig til! Jeg tror jeg trænger til en god omgangs selvforkælelse, så det bliver fantastisk! Jeg ved i hårde perioder, der skal jeg trække vejret lidt dybere, og virkelig passe på mig selv, og min energi, ellers kan det ende alt.. Så jeg prøver at sige at alting nok skal gå og at alt bliver godt igen - også min hånd!

Et spørgsmål jeg ofte har fået igennem tiden som kvinde, og fordi jeg nok går en del mere op i smykker end normale mennesker (har efterhånden arbejdet længe i smykke branchen!), er hvad jeg ønsker mig som vielsesring. Jeg syntes det et ret sjovt og samtidig meget personligt spørgsmål og jeg ved det ikke 100% i nu, specielt også fordi jeg ikke har en kæreste, eller har drøftet mine tanker eller ideer med nogen, overhovedet. Jeg tror mere jeg er en pige der drømmer stort, og har store tanker, og jeg vil ofte give Pandora skylden for mine tanker om store sten og en masse glitter, fordi det skader at arbejde for dem, når man ikke ser andet - men jeg kunne også overtales til en hvidguld vielsesring. Det er en mere simpel ring, som kunne gå godt til alle mine andre store flotte shiny ringe, og så kan man jo altid matche dem? Måske skal det også bare holdes simpel, da det jo er en ring der skal sidde på dig, forhåbentligt resten af dine dage, det drømmer jeg da om. At finde manden og have ham til vi bliver gamle og dør.. Yes im a big romanticer.

Jeg håber jeres weekend har været 1000 gange bedre end mig, og ikke har indholdt skade på helbredet eller lejligheden. Hvad har i lavet i dag, nu hvor solen har været fremme og graderne så høje?
Må i få en fantastisk start på en ny uge i morgen, Kys N.

Synes godt om

Kommentarer