Vitaminer til Hår, Negle & Ens Tan // Vitayummy x Helsebixen

Indeholder tilknyttede links

// Produkter modtaget i gave fra Vitayummy og Helsebixen.

Tan & Glow - Her // Hair & Nails - Her.

Så har jeg taget hul på min sidste sådan rigtige ferie dag, da det ellers hedder weekend, da arbejdet og hverdagen kalder igen i næste uge og så det farvel til 2 ugers ferie. Tiden er gået utrolig stærk, og når jeg sidder og kigger tilbage på min ferie, så har jeg lidt svært ved at huske hvad jeg helt præcist har lavet - men jeg har haft en god ferie, og den har været tiltrængt! Udover at besøge en masse skønne mennesker, så er jeg også blevet færdig med min fagprøve, som nu bare mangler at blive rettet igennem, og så er den klar til aflevering! Det er så underligt at jeg har under 3 måneder tilbage, før en eksamen kalder og så min elev tid slut.. Det er virkelig underligt og hvor er de 2 år bare gået hurtigt - men de har været de vildeste, hårdeste men også bedste år! Jeg har lært så meget på ingen tid, og så lige med Corona oveni - crazy! Men ja hverdagen kalder igen på tirsdag, da jeg lige har en fridag mandag, og ærligt det bliver også godt at komme tilbage nu.. Jeg savner mine skønne kollegaer, kunderne og generelt min hverdag! Ferie er godt, men ens hverdag er bare mere værd, også når man har ting man skal også + så værdsætter man weekenden igen!

I dag skal jeg fortæller jer om 2 lækre produkter, som jeg har været så heldige at få lov til at teste, og det er virkelig en ære! Jeg har hørt meget om de her vitaminer som man spiser som slik, og har set dem i mange udgaver osv, og har også en bedsteveninde som tager nogle, og har altid været sådan lidt nyssgerig på dem, men aldrig selv købt nogle.. Og det fortryder jeg da nu! Det med at man nu nærmest glæder sig til at skulle have sine vitaminer + de faktisk gør en forskel, er fantastisk og så smager de bare godt! Vitayummy som forhandles hos Helsebixen, var så søde at sende mig de her 2 slags, hvor den ene er god for din tan og de andre for hår og negle. Som mange nok ved har jeg i forvejen et stærkt hår, men mine negle kunne sagtens klarer noget kærlighed, og så er ens tan jo altid noget man arbejder på.. Jeg har taget de her vitaminer i en lille måned nu, og jeg har set en kæmpe forskel!

Vitaminerne for Hair & Nails, indeholder: vitamina a, vitamin c, vitamin d, vitamin e, vitamin b6, folsyre, vitamin B12, biotin osv. Så rigtig mange forskellige vitaminer, som gør noget godt for din krop og så smager de af hindbær - mega mums! Mit hår har jeg ikke kunne se den kæmpe forskel på, da det fra naturens side er meget stort og tykt, men mine negle - shit! De er ENDELIG blevet tykke og lange igen, og knækker ikke hele tiden, som jeg døjede med før og det er bare så lækkert! Jeg elsker når mine negle er lange, så jeg kan lave flotte negle med farver osv, så det har bare været så meget savnet! Så det er helt klart nogle jeg vil anbefalde hvis man døjer med sine negle, og jeg skal have købt nogle flere, når bøtten er tom - fordi dem skal jeg bare forsætte med!

Vitaminerne for Tan & Glow indeholder: vitamin a, vitamin c, vitamin d, vitamin e, riboflavin, niacin, zink, jod osv. Igen en masse lækkert for kroppen, og ens sind! Jeg var som barn en der blev utrolig hurtig brun, jeg skulle bare nærmest kigge på solen og så var jeg brun, men sådan er det ikke mere, desværre.. Her de senere år har jeg haft svært ved at blive brun, og endnu svære ved at holde på farven, hvilket er rigtig træls! Jeg skal virkelig kæmpe for farven.. Nu har jeg taget de her i en måned, og brugt dem mens jeg har solede mig osv, og jeg må indrømme, jeg er blevet mere brun i år + det holder bare længere, som i nu! Jeg er stadig brun og vitaminerne her giver en god grund tone, dog husk stadig solcreme, fordi de beskytter ikke i mod solen.. De hjælper på en måde bare din hud, og jeg elsker dem! De smager lidt sjovt, men slet ikke dårligt, og det er bestemt også nogle jeg vil forsætte med - de gir mig en god brun tone, som har glød og det hele i sig, så jeg er kæmpe fan!

Jeg kan ihvertfald kun varmt anbefalde de her produkter, og det bestemt nogle jeg selv vil forsætte med i fremtiden - de er altså bare for lækre, og det skønt at vågne hver morgen og nærmest se frem til at skulle spise dem, mums - gerne flere af sådan nogle vitaminer!
Har i prøvet nogle af disse produkter fra vitayummy og har de fungeret for jer? God weekend!
xoxo N.

Synes godt om

Kommentarer