Vintage Designer Bags // Im dreaming of..

Her // Her // Her.

Her // Her // Her.

Her // Her // Her.

Hello Sweeties! I dag tænkte jeg vi skulle snakke lidt om noget som står mit hjerte meget nært, og noget som jeg elsker at shoppe - nemlig vintage og designer tasker! Jeg elsker tasker, og har efterhånden en ret stor samling, både af designer tasker og mere normale mærker.. Designer delen er ikke så stor igen, men der er få tasker deri - alle nogen jeg knuselsker! Jeg går rigtig meget i øjeblikket og overvejer og købe en ny, denne gang vintage, så samlingen kan vokse lidt, men hvor er det dog svært, fordi hvad er det helt præcist man mangler! Dog kan jeg allerede sige, det skal være en taske med farve, da alle mine tasker ofte er med farve - jeg har få tasker som er sorte og grå, ellers er de andre med farve, fordi det er sådan jeg elsker det! De er med til at pifte et outfit op, uden man endelig gør særlig meget! Som i måske kan huske, så er min Gucci taske også lyseblå, og jeg har aldrig nogensinde fortrudt den eller farven, det er mit bedste køb til dato!

Men når man snakker designer tasker vintage, så fandt jeg den her skønne hjemmeside Luxury By Ho, som sælger designer tasker brugte - altså vintage tasker, og dem har jeg efterhånden tjekke ud et par gange! De har simpelthen de fineste tasker, i forskellige mærker og kvalitet, og armen jeg er i himlen! Jeg har haft kigget længe på nogle af alle de skønne farverige prada tasker der er, også fordi det måske snart er tid til der flytter en lyserød taske ind i samlingen, det er faktisk noget jeg virkelig mangler! MEN ærligt, så er en helt klassisk Luis Vuitton også bare pæn, speciel i deres model Alma - armen den er jo skøn! Så jeg er lidt i vildrede over hvad jeg gør, og indtil tasken bare er der, så klikkes der ingen hjem, men jeg tænker og drømmer hverdag!

Har du en taske i kikkerten som du måske overvejer at bestille hjem, eller er tasker ikke lige dig? Hvilket mærket er dit favorit?
Kys N.

Synes godt om

Kommentarer