New Jacket - A Touch Of Pink.

Vinderen Af Nellie Dellies Produkterne er..

img_7885

Hej babes!

Jeg håber i alle sammen har haft en rigtig god weekend og ferie, til dem som har været så heldig at have ferie og at i er klar på en ny uge i morgen! Jeg har selv haft en rigtig god weekend med familien, hvor jeg bare har fået slappet af og bare nydt landet, da det er der mine forældre bor og der jeg boede før Odense.. Det faktisk først i dag jeg har fået lavet en masse praktisk, nemlig fået gjort lejligheden ren, handlet ind og fået styr på en masse lektier, afleveringer og præsentationer til næste uge.. Min næste uge på studiet bliver nemlig rigtig presset, da der er en masse lange dage, workshops og projekter.. Dog har jeg en rigtig god mandag i morgen, da jeg først skal møde sent på studiet, så det gir mig lidt eksta tid herhjemme, hvilket altid er dejligt på en mandag!

Men nu skal vinderen af min giveaway i samarbejde med Nellie Dellies findes, og jeg vil gerne lige sige tusind tak til jer som deltog, og det var fedt at se der var så mange som brugte produkterne fra Nellie Dellies – de er også virkelig gode! My favorite!

Men vinderen af giveawayen er:
Tenna Due Nielsen! 

Kæmpe stort tillykke til dig Tenna, du vil snart modtage en mail fra mig, så jeg kan få dine oplysninger og få sendt pakken afsted til dig! Og igen tusind tak til alle jer der deltog, i er virkelig de bedste! Og tak til Nellie Dellies for at lave det her samarbejde med mig – det altid dejligt når man kan få lov til at samarbejde med brands og virksomheder, som man selv elsker!

Men jeg håber som sagt i alle sammen har haft en god weekend og at i har en god søndag og er klar på en ny uge i morgen! Har i lavet noget spændene i weekenden, eller har det også bare stået på afslapning? 🙂
Kys Nicoline.

   

1 kommentar

  • Tenna Due Nielsen

    Tusind tak jeg vinder ellers aldrig 😀 Knus søde Nicoline ❤

    Siden  ·  Svar på kommentar

Skriv en kommentar

Skriv et svar

Din e-mailadresse vil ikke blive offentliggjort. Krævede felter er markeret med *

 

Næste indlæg

New Jacket - A Touch Of Pink.