My Faves From Samsøe & Samsøe.

Update: Work, Events & Justin Bieber.

Hey Sweeties.

Nu er der gået 2 dage siden jeg har opdateret bloggen – og tænkte i lige havde brug for en update, så i er med i hvad der lige sker i mit liv for tiden! Jeg har en smule travlt, og prøver virkelig at følge med selvom det kan være svært – men jeg nyder også at have travlt, og det dejligt at være igang hele tiden! Jeg har brugt rigtig meget af min tid på mit nye arbejde ved Samsøe & Samsøe, så det skyldes også lidt at her har været så stille, da jeg har arbejdet hverdag – nogle dage flere timer end andre.. Problemet er bare at jeg ligge alle mine kræfter i mit arbejde hos dem og ofte er jeg fuldstændig smadret når jeg kommer hjem om aftenen, og faktisk går på hovedet i seng.. Men jeg elsker mit arbejde, så det kun rart! Udover arbejdet har jeg også været til et evnet med nogle af de andre søde Odense bloggers, da Mash åbner her i Odense! Det var en virkelig hyggelig eftermiddag, som stod på smagsprøver (så lækkert mad!) og en masse vin eller champagne, og det var så hyggeligt! Bestemt ikke sidste gang jeg kommer hos Mash, det er stensikkert – og så var det dejligt at se nogle af de søde bloggere igen, de piger er så skønne! Det sidste der er sket, som faktisk er sket i dag, er at jeg har fået billetter til Justin Bieber! Yes han kommer jo til Danmark næste år til Juni og selvfølgelig skal jeg ind og se ham igen.. Det er så min 4 koncert med ham, men han er så dejlig og hans musik er så god – så jeg kunne ikke sige nej! Det er sammen med min skønne veninde Camilla fra gymnasiet, og jeg glæder mig allerede!

Så det var en lille update fra mine sidste par dage, som ikke har været stille – men fuld af aftaler og ting jeg skulle! Husk forresten at det er på søndag jeg finder en vinder af min giveaway, så skynd jer at deltag hvis i ikke gør det i nu – i kan finde den lige her..
Men har i lavet noget spændene de sidste par dage, og er der måske nogle af jer som skal til Bieber koncerten? 🙂
Kys Nicoline.

   

Ingen kommentarer endnu

Der er endnu ingen kommentarer til indlægget. Hvis du synes indlægget er interessant, så vær den første til at kommentere på indlægget.

Skriv en kommentar

Skriv et svar

Din e-mailadresse vil ikke blive offentliggjort. Krævede felter er markeret med *

 

Næste indlæg

My Faves From Samsøe & Samsøe.