#Life Update - Droppet Ud Af Studiet.

Update På Mit Knæ – Hvad Nu?

shutterstock_176622008

Jeg skrev for nogle uger siden lidt omkring de kæmpe smerter jeg har i mit venstre knæ, om læge besøg og en mulig operation (find indlægget her).. Jeg var i mandags oppe ved den læge, som min læge havde sendt mig videre til og som var en ortopædkirurg, og han blev nærmest forskrækket da han så mit knæ.. Han kunne med det samme se det var voldsomt hævet i forhold til det andet, og fik hurtigt lavet en ultra scanning, samtidig med han tjekkede knæet med øvelser, for at se hvad der gjorde ondt på mig og hvor skaden lå..

Jeg ved ikke om jeg havde forventet et svar eller dom lige den dag, men han sagde der skulle flere scanninger til, da det slet ikke så godt ud og han derfor ville sende mig på OUH, så de kunne tage en masse prøver derude, men han mente også det var min menisken, eller noget andet i knæet der var ødelagt – hvor stor skaden så var, det ville prøverne vise.. Så jeg gik desværre derfra, uden nogen rigtig forbedring og har stadig et knæ som ligner en fodbold, smerter som gør at jeg tager smertestillende hverdag og en træning som er sat på pause, fordi jeg ikke rigtig kan noget med mit knæ for tiden.. Bare det at stå op inde i Magasin hele dagen, kan gøre at jeg næste dag ikke kan gå – så slemt er det! Jeg kan ikke engang købe lange støvler mere, fordi de kan sagtens komme på, på højre ben, men de kan ikke komme op på venstre, fordi det er så hævet.. Det ser helt forkert ud, selv min mor lagde mærke til det igår, og det er altså virkelig træls og smertefuldt!

Men heldigvis fik jeg allerede en besked fra sygehuset igår, omkring en tid d. 10 december (de holder åbenbart åben på en søndag), så der skal jeg ud og have taget en ny scanning og flere prøver, og så må vi se hvad de viser, og hvad fremtiden bliver for mit lille knæ – en ting er sikkert, jeg kan ikke leve med det forevigt, fordi så ender jeg med at skærer det af selv.. Det er så smertefuldt, at man skulle tro det var løgn.

Så ja det var en lille opdatering på mit knæ, og i virkede så intressert og bekymret fra sidste indlæg, så jeg tænkte jeg lige ville fortælle jer, hvor langt jeg er i forløbet og hvad der skal ske nu.. Det er en lang process, og lige nu ville jeg bare ønske at nogen kunne gøre noget magisk, så smerten ville stoppe og jeg ville være på toppen, men sådan er det bare ikke lige, desværre..

Nogle af jer der har haft samme problem/smerte, og som måske har nogle gode forslag til, hvad man kan gøre for mindske den smerte bare en smule? Jeg skal trods alt leve med det, et stykke tid i nu, så alle forslag tages imod med kys hånd!
Kys Nicoline.

   

Ingen kommentarer endnu

Der er endnu ingen kommentarer til indlægget. Hvis du synes indlægget er interessant, så vær den første til at kommentere på indlægget.

Skriv en kommentar

Skriv et svar

Din e-mailadresse vil ikke blive offentliggjort. Krævede felter er markeret med *

 

Næste indlæg

#Life Update - Droppet Ud Af Studiet.