Update på min træning.

Et spørgsmål jeg ofte bliver stillet inde på min Instagram profil (NicolinePraus), det er om jeg stadig træner? Om jeg stadig er aktiv hverdag? Om jeg stadig er medlem af FW? Hvorfor deler jeg ikke billeder af min træning mere? Er jeg overhovedet aktiv? - Det er seriøst sådan nogle spørgsmål der kommer dagligt, fordi jeg ikke poster så mange billeder mere af min træning, og når jeg gør så er det kun på story. Og selv min story har stået meget stille med træning, MEN lad os lige slå noget fast og tage det hele engang for alle!

JEG TRÆNER STADIG! Jeg er aktiv hverdag, og laver motion hverdag - lige nu foregår det bare for det meste hjemme, da det er det jeg er tryg ved lige nu! Corona har virkelig fået mig til at tænke over mit liv og min træning, og har gjort mig bevidst om rigtig mange ting.. Før Corona stod jeg om hver morgen klokken 04.45, for at stå klar oppe ved Fitness klokken 05.00, for at klare dagens træning.. Sådan er det ikke mere, da jeg har opdaget hvor vigtig min søvn er for mig og mit helbred, og for at jeg kan klare mit arbejde godt. Derfor træner jeg ikke tidligt om morgen mere i FW, men jeg træner stadig - bare herhjemme! Jeg træner hver morgen herhjemme i lejligheden, i en lille time, og jeg føler Pamela's træningsprogrammer, som i kan finde inde på hendes profil, og de er bare vilde og gode! Jeg følger den der hedder 45/fatburn, og den har bare fået mig til at sparke røv og vist resultater - specielt for min mave, så det er så dejligt! FW bruger jeg lige nu kun til cardio, da jeg ikke er tryg ved i nu at træne alene om aften eller i løbe af dagen, men når min søde bedsteveninde (Sabrina) er klar og har mulighed for det, så træner vi sammen - og det er virkelig noget som fungere godt, og som har fået mig til at sparke r'v! Jeg har lige i dag fx fået ny pr i Hipster, hele 90 kg og det er jeg stolt af! Det er mere end jeg nogensinde har klaret, og det kan jeg takke hende for! Så jo jeg træner stadig i FW og jeg træner stadig hverdag, bare på andre måder nu, som fungere super godt for mig og som gør mig glad!

Grunden til at jeg ikke lige i øjeblikket deler så mange trænings billeder mere, er nok at jeg ikke føler min træning er så inspirerende mere. Jeg træner jo for det meste hjemme, og det er jo ofte bare på en yoga måtte og nogle få redskaber og det er det. Men jeg er overrasket over hvor mange der tror jeg er stoppet, så jeg vil da i fremtiden begynde at poste lidt mere på story igen og fortælle om mine forskellige træninger - det er der interesse for, så selvfølgelig skal jeg nok begynde igen.. Billederne skal nok også komme, når det hele spiller og jeg føler det kan inspirerer.

Så ja det var en lille update, eftersom der var en del spørgsmål, som jeg føler der lige skulle besvares.
Er i begyndt at træne igen efter corona, eller kører i stadig med hjemmetræning? Har Corona også ændret jeres syn på det hele?
xoxo N.

Synes godt om

Kommentarer