My Faves From Dyrberg/Kern.

Update: Ferie, Arbejde Og En Stresset Pige.

dsc00992

Jeg synes det var på tide, at i fik en lille update fra mig, hvor jeg fortæller jer hvad jeg går og laver og hvad der sådan sker i mit liv.. De sidste par indlæg har ikke været så personlige, men det har der også været en grund til – nemlig at jeg er en meget travl pige for tiden.. Jeg føler ikke rigtig jeg har haft sådan rigtig ferie i nu, da jeg har brugt hele min ferie på arbejde og hjulpet alle jeg kunne, og derfor skubbet lidt de ting jeg gerne ville væk, fordi jeg heller vil hjælpe andre.. Nu skal det ikke lyde som noget negativt, fordi jeg elsker mit arbejde og jeg elsker at hjælpe andre, og har også nydt det hele fuldt ud, men jeg må indrømme jeg glæder mig til ferie på fredag, hvor jeg rejser til Italien med min skønne familie!

Som sagt ville jeg også gerne lige give jer en update på hvad der kommer til at ske med bloggen mens jeg er på ferie, om den kommer til at stå stille eller om jeg har planlagt nogle indlæg osv.. Jeg har ikke planlagt noget til jer, fordi jeg ikke har haft tid og ikke bare vil skrive nogle halvhjertet indlæg, MEN jeg håber og krydser også fingre for at der er net på campingpladsen, så jeg kan opdatere jer dernede fra, og dele indlæg undervejs! Samtidig kan jeg også informere jer om at jeg kommer til at filme dernede fra, jeg kommer nemlig til at vlogge min tur, hvilket jeg glæder mig til men også er lidt spændt på, da min familie ikke helt ved det i nu, og jeg er spændt på at se hvad de siger til det – men det skal nok blive sjovt! Så som sagt så håber jeg at der er net dernede, så jeg kan opdatere jer herinde fra og på min Instagram, så bloggen ikke står helt stille.. Alt i alt kan jeg ihvertfald sige at jeg glæder mig til at komme afsted, da Italien lidt er mit andet hjem, da vi har været der siden jeg var 6 år, præcis på den samme campingplads..

Men som sagt så er jeg en meget travl person, som om 2 dage rejser til Italien, og slet ikke har overvejet at få pakket i nu, og i morgen har en hel arbejdsdag.. Men mon ikke jeg når det hele, inden bilen kører? det håber jeg ihvertfald!

Men jeg ved ikke rigtig hvorfor jeg skrev det her indlæg til jer, da i sikkert synes det er ligegyldigt, men jeg følte lidt at jeg skyldte jer en forklaring på hvorfor jeg ikke har været her så meget, og hvad der kommer til at ske på min ferie! Som sagt jeg håber jeg kan opdatere jer dernede fra, ellers kan i se frem til en masse vlogs og materiale når jeg kommer hjem, men lad os nu krydse fingre for, der er net og i kan være med!

Tusind tak fordi i stadig læser med på bloggen, og tak fordi i er jer!
Rigtig god sommer alle sammen, og nyd den!
Kys Nicoline.

   

2 kommentarer

  • Jeg håber du får en super ferie! Jeg er selv på ferie i Sydfrankrig og præcis som for dig er det mit andet hjem. Jeg har været her i 17 år😂 Men i hvert fald rigtig god tur!😘

    Siden  ·  Svar på kommentar

Skriv en kommentar

Skriv et svar

Din e-mailadresse vil ikke blive offentliggjort. Krævede felter er markeret med *

 

Næste indlæg

My Faves From Dyrberg/Kern.