Tommy Hilfiger Jacket // New In.

Hello Sweeties! Så blev det søndag og weekenden slutter jo normalt her, men det gælder ikke for denne weekend - vi snupper nemlig lige en fridag i morgen, og det er så skønt! Jeg har arbejdet hele sidste uge, og der har været en del ting som skulle ordnes, specielt fordi der kommer en ny kollektion hos Pandora i næste uge, og den er bare flot! Iiih den skriger sommer, og jeg er altså fan! Så fine smykker, og i kan godt glæde jer! Jeg er så glad for jeg endelig er kommet op og i gang med min søndag, da jeg desværre vågnede op dårlig og med en slem migræne.. Jeg har dog fået gået min gåtur som jeg altid går hverdag, været ude og få en coronatest og fået gjort rent, men så mangler jeg stadig de andre 10.000 ting på listen, så der er lidt vej i nu, men det går fremad! Mine migræne anfald kommer oftere i øjeblikket, og jeg har ellers lige været inde i en god periode, så det træls, men jeg tror det skyldes der sker en del ting lige nu, så mit hoved skal lige følge med også.

Jeg tænkte jeg i dag ville vise jer denne virkelig lækre og fine jakke fra Tommy Hilfiger, som jeg var så heldig at finde i Blåvand, i et slags designer outlet, hvor jakken var nedsat med 50%. Den er virkelig fed og anderledes, og jeg tænker at når det bliver en lille bitte smule varmere (gerne snart tak!), så kommer den til at sidde fast på mig! Den har et ret cool look, men passer stadig så fint til mine kjoler, og jeg måtte bare eje den! Den kostede normalt 1200, men var sat ned til 600, så den skulle bare med hjem, og jeg glæder mig sådan til at tage den i brug! Virkelig mit nye yndlings item i garderoben!

Nu vil jeg komme videre med dagens to do, da jeg også skal have filmet en længe ventet video til jer, og jeg håber sådan den bliver god! Kryds gerne jeres finger, og hvis alt går godt, skulle den gerne komme op i morgen, så i kan godt glæde jer! Hvad syntes i om jakken, og hvilke spændene planer har i for den kommende uge?
God søndag, Kys N.

Synes godt om

Kommentarer