My Faves From Asos + 20% Rabat!

Today I Wanna Wear Something Blue.

picmonkey-collage img_8130 img_8138 img_8133 picmonkey-collage-2

Trøje – Noa Noa // Nederdel – Hm // Strømpebukser – Bilka/Føtex // Støvler – Trends.

Jeg tænkte det var på tide at vise et nyt outfit her på bloggen, og har længe gerne ville vise jer, det her outfit! Jeg havde det her outfit på i sidste uge, og trøjen jeg har på, er hurtigt gået hen og blevet en af mine favoritter! Den er købt i Noa Noa på udsalg til sølle 100 kr, og jeg vidste bare med det samme, at jeg måtte eje den! Den er super fin og har nogle små detaljer på ærmerne, og så er den bare så lækker at have på! Jeg føler lidt der er noget Boohoo style over den, og jeg elsker den! Jeg ved ikke om man kan købe den mere i butikkerne nu når den var på tilbud, men i kan prøve at kigge – jeg kan ihvertfald virkelig anbefalde den!

Hvad synes i om trøjen? Er den lidt for meget, eller bare virkelig sød? 🙂
Rigtig god aften til jer alle sammen!
Kys Nicoline.

   

6 kommentarer

Skriv en kommentar

Skriv et svar

Din e-mailadresse vil ikke blive offentliggjort. Krævede felter er markeret med *

 

Næste indlæg

My Faves From Asos + 20% Rabat!