Quotes From Gossip Girl.

Tilbageblik På Mine 20 År!

Så er det i morgen jeg fylder de store 21, også selvom det faktisk ikke er så stort igen.. Nogle siger at når man er 21, så er man officelt voksen, mens andre siger det skete tilbage til da man blev 18.. Lige meget hvad ved jeg at jeg ikke føler mig 100% voksen i nu, og så igen.. Jeg lever jo som en voksen, med egen lejlighed, regninger, arbejde, studie og en masse derimellem som skal passes.. Men behøves man så at føle sig som en voksen eller være det? Jeg elsker stadig at være fjollet engang imellem, gøre nogle tosset ting, men jeg tager stadig mit arbejde og liv seriøs, og betaler stadig mine regninger og sørger for lejligheden er ren.. Jeg ved det ikke, men alt jeg ved er at i morgen fylder jeg 21, hvilket er stort – sådan føler jeg det ihvertfald..

Det sidste år som 20 årig, har været et år med en masse vilde og gode oplevelser, og der er sket rigtig meget i det år, så jeg er lidt spændt på hvad mine 21 år kommer til at bringe mig.. Hvis det bliver ligeså godt som det sidste, så kan det da kun være positivt.. Men nu hvor man siger farvel til de 20 og halløj til de 21, så har jeg kigget lidt tilbage på mit liv, og tænkt over de store ting der er sket, og derfor valgt at skrive dem her, bare fordi.. Jeg tænkte det kunne være sjovt og anerledes.. Fordi det sidste år som 20 årig, har ikke været kedeligt, det kan jeg ligeså godt sige.. Så hvis i kunne have lyst til at læse hvad der er sket for mig som 20 årig, så læs da med!

dsc00976

Jeg blev som 20 årig student, og fik min så længe ventet hue på hovedet! Det er en kæmpe sejr for mig, da alle sagde til mig at jeg aldrig ville kunne klare det, og aldrig ville få min hue på.. Well guess what, i did!

Jeg stoppede min behandling på psykiatrisk afdeling for spiseforstyrrelser, og har nu været ‘rask’ i snart et år.. Jeg ved aldrig om jeg bliver 100 procent rask, men jeg kæmper!

Jeg har været til en masse fede events, haft en masse fede samarbejder og oplevet en masse på grund af min blog, og håber det forsætter sådan! 

Jeg fik min hund Bailey, som var kærlighed ved første blik.. Men måtte desværre give slip på ham efter få uger, da han desværre kom til skade og blev alvorlig syg.. Men jeg savner og tænker på ham hverdag.. Min lille mand. 

Jeg tog kampen op mod min hudsygdom psoriasis og er nu igang med lysbehandling på OUH som fungere rigtig godt, og som har gjort at mærkerne på min krop næsten er væk.. YES!

Jeg startede min uddannelse på Erhvervsakademiet lillebælt, som multimediedesigner, og fik her til min første eksamen 12.. Hvilket igen er en kæmpe sejr for mig, da jeg altid har haft svært ved skolen, efter så mange skoleskift, men jeg har endelig fundet min plads i samfundet og ved det er det jeg skal arbejde med resten af mit liv!

Jeg fik et arbjede, efter mange måneder uden, og det var ikke et hvilken som helst arbejde, men nemlig mit arbejde hos Dyrberg/Kern, som jeg virkelig knuselsker! Jeg elsker at gå på arbejde hverdag, og betjene de søde kunder i Magasin, og kigge på alle de flotte smykker!

Noget af det helt store der selvfølgelig er sket i mit 20 årig liv, er at min blog blev flyttet herover til Bloggers Delight Looklab, og her har jeg så ligget i snart et halvt år.. Det er virkelig fedt at være en del af et netværk, og jeg har oplevet rigtig meget på grund af det! 

Noget andet som er sket her inden for den sidste måned, men som stadig er kæmpe stort for mig er at jeg er blevet redeaktør på lookfantastic.. Det er virkelig et fedt arbejde, og er et step tættere på min store drøm..

Så der er sket meget på det sidste år, og der er selvfølgelig sket flere gode ting, men hvis jeg skulle skrive dem alle sammen, ville det blive for langt.. Der er selvfølgelig også sket dårlige/triste ting, men jeg prøver for det meste at kigge på de positive ting, fordi det er sådan man komme glad og positiv igennem dagen. 😉

Jeg glæder mig til at fylde 21 år, og ser det ikke som noget slemt at jeg bliver ældre, sådan er livet og jeg er kun spændt på at se hvad det næste år bringer mig 😉
Rigtig god dag til jer alle sammen!
Kys Nicoline.

   

2 kommentarer

  • Christina

    Line – du har ALTID været en fantastisk pige – og nej du har ikke altid troet på dig selv – men det gør du nu – præcis som vi andre altid har troet på dig. Du KAN hvad du vil og det har du virkelig virkelig bevist de seneste år. Fortsæt du bare fremad – du har en vidunderlig fremtid foran dig ❤️

    Siden  ·  Svar på kommentar

Skriv en kommentar

Skriv et svar

Din e-mailadresse vil ikke blive offentliggjort. Krævede felter er markeret med *

 

Næste indlæg

Quotes From Gossip Girl.