Personlig Palette For Under 50 kr // Essence.

Thinking About Summer.

kjole

Indlægget er sponsoreret af katoni.dk

Find de forskellige kjoler lige her.

Hvis der er noget jeg virkelig går og tænker rigtig meget over for tiden, så er det sommer! Jeg glæder mig simpelthen til at det bliver sommer, og varmt igen, så sommertøjet kan findes frem og kjolerne kan blive luftet! Selvom vejret lige nu ikke er det bedste, specielt ikke lige nu hvor det regner, så er jeg stadig begyndt at kigge lidt på sommertøj og er begyndt at bestille noget hjem, da varmen lige pludselig kan ramme os!

En hjemmeside som jeg lige har opdaget, og som er virkelig fantastisk, specielt hvis man elsker at shoppe online og hader at man skal have flere faner åben på igang (præcis som mig), er katoni.dk! De holder simpelthen alle danske og udenlandske online shops samlet, så man kan sidde inde på deres hjemmeside, og klikke rundt på de forskellige ting, og igennem der komme over til hjemmesiden hvor tøjet man kigger på er, uden at have 1000 faner åben! Jeg synes det er mega smart, og noget jeg ved jeg kommer til at bruge rigtig meget, da jeg som sagt hader at man altid har 1000 faner åben, og ikke rigtig kan finde rundt i dem.. Samtidig kan de også på den måde hjælpe dig med at vise hvor den bedste pris er, fordi det kan ofte være rigtig svært, hvis man ikke lige er super opmærksom, og hvem vil ikke gerne have den billigste pris? Der er ikke noget værre end at man lige har købt en kjole, og kigger videre og ser den så er billigere et andet sted, det er virkelig en øv følelse! Udover at være et sted hvor de har alle butikkerne samlet, så giver de dig også en masse inspiration, og viser dig hvad der trender lige nu, hvilket også kun er en kæmpe bonus, da det noglegange kan være svært at se hvad der er end lige nu, da det hele tiden ændre sig! Generelt er jeg meget positiv overrasket over denne hjemmeside, og har allerede brugt den en del efterfølgende, da det bare gør online shopping på nettet lettere!

Nogle af jer der kender til katoni.dk, og som har fået købt sig noget lækkert sommertøj? 🙂
Kys Nicoline.

   

2 kommentarer

 • Jeg har godt hørt om de her typer sider. De er vildt smarte, men har aldrig fået prøvet dem. Tror jeg skal tjekke den her ud, tak for tippet 😀

  Siden  ·  Svar på kommentar
  • Nicoline

   De er ihvertfald rigtig smarte, og gør bare lige onlineshopping det lettere! 🙂 <3

   Siden  ·  Svar på kommentar

Skriv en kommentar

Skriv et svar

Din e-mailadresse vil ikke blive offentliggjort. Krævede felter er markeret med *

 

Næste indlæg

Personlig Palette For Under 50 kr // Essence.