Thinking about starting running again.

Hello sweeties! Jeg har haft en underlig dag på arbejde, hvor jeg desværre her til aften sidder og er lidt mut og utilpas, og det endelig ikke fordi dagen som sådan har været dårlig eller noget, den har bare været .. underlig? Kender i den følelse? Jeg tror desværre også jeg sætter for høje forventninger til mig selv, og når det så ikke går, så bliver jeg lidt mere utilpas og ked af det, end hvad der lige var planen. Derfor har jeg hygget lidt ekstra om mig selv her til aften, med en dejlig ansigtsmaske, og har set en masse afsnit af Venner og bare trukket vejret lidt dybt.. Der venter en ny dag i morgen, og jeg ved den nok skal bliv god! Det fredag og weekend lige rundt om hjørnet, så alting skal nok gå!

Men jeg har faktisk i et stykke tid gået med tanken om at begynde at starte at løbe igen, da jeg faktisk savner det en smule. Hvis i har fulgt med længe herinde eller inde på min Instagram (Nicolinepraus), så ved i jeg sidste år startede på et løbeprogram som skulle få mig op på 5 km, og det var virkelig fedt og lærerigt, men fik desværre en skade og måtte stoppe lidt før afslutningen.. Men jeg har altså fået lidt blod på tanden igen, for at komme i gang. Jeg savner at virkelig bare løbe mine tanker væk, mærke pulsen og den friske luft. Jeg savner bare generelt at det handler om mig, mit race og min tid - intet andet. Jeg er dog i tvivl om jeg vil starte på samme program igen, da jeg godt kunne tænke mig at prøve noget nyt.. Så jeg ville spørge om i måske kender en jeg kan tage kontakt til, eller om i kender et program jeg burde følge? Det kunne være fedt at komme op på de 5 km igen, det er i hvert fald første målsætning, og så kan vi altid justere det, men jeg håber virkelig i kan hjælpe, det ville være så fantastisk! Samtidig må i gerne anbefale nogle gode løbesko, hvis du kender et par, som du selv har prøvet.. Jeg synes det et svært markedet at komme ind på, og jeg ved jeg skal have købt nogle nye, da dem jeg løber i nu, ikke fungere særlig godt mere - de er for slidte.

Hvis jeg kommer i gang igen, skal jeg så dele min rejse med jer herinde, eller på insta? Er det noget i kunne have lyst til at følge med i? Lad mig vide hvad i tanker, og så håber jeg som sagt i måske kan hjælpe mig!
God aften til jer!
Kys N.

Synes godt om

Kommentarer