Life isn't about finding yourself. Life is about creating yourself.

The Met Gala 2017: Best And Worst Dressed.

De af jer som har fulgt bloggen længe, og som kender mig rigtig godt efterhånden, ved at jeg elsker alt ved de kendte og alle de flotte awards shows, som der bliver holdt! Jeg elsker menneskerne der dukker op, men mere præcis så elsker jeg at se hvad de har på, og hvilke kjoler der bare er et no go! I mandags blev den årlige Met Gala holdt, og der dukkede der selvfølgelig en masse kendte op, på den røde løber – nogle flottere end andre! Jeg så ikke den røde løber live, men var hurtigt til at tjekke det dagen efter, og må indrømme der var nogle der slog benene væk under mig, og andre hvor jeg bare tænkte: “det kan du seriøst ikke have på!”.. Jeg har udvalgt de 3 bedste og de 3 værste kjoler – og giver mit svar på, hvorfor jeg synes de er så fantastiske eller dårlige! Hvis i kunne have lyst til at se hvilke jeg elsker og hader, så læs med..

De 3 bedste: 

picmonkey-collage

De 3 kvinder i ser oppe på billedet, er mit bud på de 3 flotteste kjoler, og jeg synes virkelig deres kjoler er så gennemførte! Det er Gigi Hadid, Selena Gomez og Dakota Johnson.. Generelt så elsker jeg Selenas kjole, og synes den er virkelig fin og samtidig uskyldig, og så var hende og Abel bare så søde på den rødeløber – virkelig et sødt par! Dakota har en fuldstændig fantastisk sort kjole på, og en sort kjole går man bare aldrig forkert i byen med! Jeg elsker at den har lidt spil forneden, så det ikke bare er en klassisk sort kjole, men en med lidt liv i, og så er det så flot at der er åbent ved hendes kavalergang! Men jeg må dog sige at min yndlings af alle den aften, var helt klart søde Gigi Hadid! Hendes kjole er fantastisk, og den skiller sig bare så meget ud, og at det så er hendes egen kollektion i samarbejde med Tommy Hilfiger, er bare fantastisk! Hun viste virkelig hvem der bestemmer og viste virkelig hvem hun er – hun er virkelig noget af det kønneste, og en person der ved hvem hun er – ELSKER HENDE!

De 3 værste: 

picmonkey-collage-2

De 3 kvinder i ser oppe på billedet, er mit bud på de 3 værste kjoler og jeg kunne faktisk have tilføjet flere, fordi jeg synes der var mange i år, som virkelig ikke så særlig godt ud! Jeg er faktisk overrasket over at se Celine Dion i blandt de her, da hun altid plejer at se så fantastisk ud – men ikke denne gang.. De 3 kvinder i ser er Solange In Thom Browne, Helene Lasichanh og Celine Dion.. For det første forstår jeg ikke hende på det første billede? Jeg mener er det en jakke med slæb eller hvad sker der? Er det overhovedet ikke for varmt? Jeg synes virkelig ikke man kan dukke op til sådan en fest i sådan et outfit, men det er måske bare mig? Er det virkelig på mode?.. En anden jeg heller ikke kan forstå er Helene Lasichanh i hendes rødedragt, som slet ikke gør noget godt for hende.. Jeg synes det næste gør hende tykkere, og så ligner det lidt et kostume for mig, sådan et krabbekostume.. Virkelig et no-go for mig.. Den sidste er søde Celine Dion, og jeg plejer ellers altid at kunne lide hendes kjoler, men denne gang skuffer den mig virkelig.. Jeg ved ikke om det er det med glitterdelen foroven eller om det er måden kjolen falder på – jeg ved det virkelig ikke, men jeg kan ihvertfald ikke lide den..

Men det var ihvertfald min mening omkring nogle af alle de kjoler der var den aften, og som sagt jeg kunne have fundet flere af hver kategori, men tænkte jeg kun ville udvælge 3.. Men jeg elsker ihvertfald bare aftener som The Met Gala, og elsker når man kan sidde og bedømme de kendtes kjoler – uha det så fedt!
Nogle af jer som så showet eller som synes der var nogle andre der gjorde det bedre eller dårligere? 🙂
Kys Nicoline.

   

4 kommentarer

 • Madonnas var godt nok grim. Flottes enten Hailey Baldwin eller Blake Lively 😀 Som så mange andre savnede jeg selvfølgelig Sarah Jessica Parker, hun plejer altid at vise noget flot
  /Annette

  Siden  ·  Svar på kommentar
  • Nicoline

   Ja Madonnas var jeg bestemt heller ikke fan af, puha – den var ikke lige min kop te!
   Jeg er ikke så stor fan af Hailey eller hendes kjole, men jeg gir dig ret – Blake Lively kunne jeg godt have taget med os, hun var og er altid så gode smuk!
   Uha det rigtigt – altid så smuk, og ja hun var savnet!

   Siden  ·  Svar på kommentar
 • Jeg er ikke helt enig i dine valg, men sådan er det. 😀 Noget jeg dog ikke forstår er at jeg ikke synes der var mange kjoler under temaet “avantgarde”, som jeg havde forstået var temaet. Jeg forstår så heller ikke at Rihanna har fået den bedste hæder, jo måske nok den mest avantgarde men jeg synes nu ikke den var køn. Synes du?
  /Annette

  Siden  ·  Svar på kommentar
  • Nicoline

   Haha det er altid dejligt med andre meninger, det gør bare det hele sjovere! 🙂
   Og du har fuldstændig ret, der var ikke mange under det tema, og jeg forstår slet ikke at Rihanna vinder – jeg brød mig slet ikke om hendes kjole overhovedet.. Man kunne jo slet ikke se hende næsten? 😮
   Nogle gange forstår jeg ikke designer, men det er nok bare mig – men nu er jeg jo også ved at uddanne mig som designer, så hvem ved? Måske kan folk heller ikke forstå mig en dag 🙂
   Men du har helt ret!
   Tak for dit dejlige svar, men hvis du ikke er enig, hvem skulle så have haft bedst og værst? 😉

   Siden  ·  Svar på kommentar

Skriv en kommentar

Skriv et svar

Din e-mailadresse vil ikke blive offentliggjort. Krævede felter er markeret med *

 

Næste indlæg

Life isn't about finding yourself. Life is about creating yourself.