the big news is here!

Find mit insta post om det hele, lige her..

Tilbage i slutningen af November tog jeg til en ret så vigtig samtale, en hvor jeg krydsede alt jeg kunne og en hvor da jeg fik et opkald om at jeg måtte komme til samtalen, ikke kunne stoppe med at hoppe. Jeg tog til samtalen, krydsede alt jeg kunne da jeg gik derfra, og måtte vente til dagen efter på det endelig svar! Jeg sov ikke den nat, og jeg krydsede som sagt alt jeg kunne i over et døgn, og jeg var seriøst så spændt! Spændt og nervøs for svaret, men samtidig med en så god følelse i kroppen, og dagen efter kom opkaldet.. Et opkald jeg nu har vidst i små 2 uger, og i dag startede hele eventyret.. Jeg kan nemlig nu officielt fortælle at jeg har fået drømmejobbet, det job jeg har drømt om så længe og det er seriøst stadig så vildt at jeg fik det - jeg er så taknemlig! Jeg kan nu helt officielt fortælle at jeg er blevet butikschef hos Vero Moda, og shiiiit hvor er jeg også glad, spændt, bange og hamrende nervøs.. Alt sammen på en gang, men også virkelig virkelig glad! Jeg havde min første dag i dag, har 2 oplæringsdage i en anden butik end min, og de er seriøst så søde! De har den sødeste butikschef som tager virkelig godt af mig, og så er pigerne så skønne - har bare haft en virkelig god første dag, og jeg er så klar på endnu en dag i morgen, og jeg er som sagt, så glad! Glæden er tilbage, jeg vågner nærmest før mit vækkeur og jeg går nogle travle, men sindssyg spændene uger i møde - det er bare en glad glad nico, hele vejen igennem og det fantastisk!

Jeg kommer til at være tilbage på Instagram nu 100%, og tager jer med på arbejde, og viser overall hvad livet byder på, så hvis i ikke følger mig derinde, så husk endelig at gøre det - Hedder bare NicolinePraus, det ville betyde alt!
Tænkte lige at jeg også ville dele nyheden herinde, nu hvor den også var delt på Insta - så er det delt overalt, og er virkelig for real, men hvor har jeg også bare glædet mig til at kunne fortælle jer mere, iiiiiiiih!
Rigtig god aften til jer alle, kys N.

Synes godt om