Sygdom, sygehus besøg og livet generelt.

Hey Babes.

Så gik der en lille måned, hvor bloggen har stået stille og nej jeg gider ikke bruge hele det her indlæg på at undskylde over den har stået stille, fordi sådan har det nu engang været, MEN jeg vil gerne sige jeg har savnet jer, og hold nu k*ft hvor jeg synes tiden flyver afsted! Vi er snart halvvejs 2019, og jeg fylder snart 23 og jeg er slet ikke klar til vi snart siger, 2020! Hvor er det lige tiden bliver af? Hvad sker der dog?!

Men ikke nok med at tiden er gået, så har jeg desværre også ligget syg og er kommet en del til skade, med 2 af mine fingre/hånden over på venstreside, og tro mig - det gør ondt, konstant! Jeg har haft ondt i snart 2 måneder nu, og har i dag været på sygehuset, og virkelig set frem til det, da jeg har ventet i 5 uger på det - og selvom jeg havde forventet der nok ikke var noget de kunne gøre lige nu, gik jeg derfra skuffet og med 2 fingre, som stadig er dumme og nytteløse.. Lægen mener der er noget med mine nerver, men ikke at det behøver at være i hånden, men sagtens kan sidde fx i ryggen eller nakken.. Så jeg er blevet sendt videre på Kolding sygehus, for at få taget prøver af mine nerver, og så må vi se hvad der sker derfra.. Det træls at blive ved med at gå og vente, men jeg kan ikke gøre så meget andet.. Ikke lige nu.

Udover den lille skade, så forsætter livet jo med 110 kilometer i timen, og der er kun en vej og det er fremad! Arbejdet kører derudaf, skolen kalder om en lille uges tid og træningen bliver passet, med maner! Så ja livet kører afsted, og det eneste jeg ønsker mig lige nu, er at tiden ville gå bare lidt langsommere, fordi den flyver virkelig afsted i øjeblikket og det er lidt skræmmende.. Bare lidt.

Men det er nu rart at få lidt tid til at skrive her på bloggen igen, og jeg kan allerede afslører at i morgen kommer mit længe ventede løbeprogram op, så i kan tjekke det ud! Det er virkelig blevet efterspurgt inde på min instagram, eftersom alle har set jeg er gået igang og det er virkelig også fedt, så det kan i glæde jer til!

Nu vil jeg få gjort mit træningstøj og morgenmad klar til i morgen, og så ellers slappe af, inden sengen og dynen kalder! Håber i alle har nydt denne smukke mandag, hvor vejret virkelig har været varmt og solen fremme - skøøøønt!
Kys og Kram N.

Synes godt om

Kommentarer