Mit Italien Haul Del 1 // Ny Video.

Sushi & Veninde Hygge.

picmonkey-collage

Jeg har haft en rigtig dejlig dag, som stod på gruppe arbejde i skolen og senere hygge med en dejlig veninde! Udover en dejlig lang gåtur rundt i Odense ved Munke Mose med min søde veninde, drak vi også noget lækkert kaffe fra The Food Stall og senere spist vi lidt sent frokost, som stod på Sushi hos søde Seaweed, virkelig lækkert!

Så en dejlig tirsdag, som har givet mig et kæmpe smil på mine læber – der er virkelig ikke noget, som veninder!
Nu nydes det sidste af tirsdagen på sofaen, inden en arbejdsdag og tur til lægen, kalder i morgen – kryds finger for mig angående lægen, da jeg skal have tjekket mit knæ da det ikke er helt optimalt og jeg er mega nervøs for resultatet, men jeg håber på det bedste!

Hvad får i tiden til at gå med? Er i startet på skole, arbejde eller har i ferie i nu? 🙂
Kys Nicoline.

   

Ingen kommentarer endnu

Der er endnu ingen kommentarer til indlægget. Hvis du synes indlægget er interessant, så vær den første til at kommentere på indlægget.

Skriv en kommentar

Skriv et svar

Din e-mailadresse vil ikke blive offentliggjort. Krævede felter er markeret med *

 

Næste indlæg

Mit Italien Haul Del 1 // Ny Video.