When Monday Is Just Not Your Day.

Sunday Mood.

22218100_1686125451457782_1358365005_o

Lav din egen personlige kalender – her // Te fra Rituals her

Så gik den uge også, og hold nu op hvor er den gået hurtigt, eller så er det fordi jeg bare har så travlt for tiden, at tiden bare løbet fra mig.. Jeg beklager rigtig meget at jeg ikke har været så aktiv herinde, men som sagt jeg har en masse ting der fylder lige i øjeblikket, specielt mit eget store projekt og selvom jeg gerne ville kunne det hele, så ved jeg også godt, at det ikke er en mulighed, så jeg beklager meget at bloggen har været lidt stille her denne uge, men jeg lover at jeg snart komme tilbage igen, og kommer til at opdatere regelmæssigt igen.. Hvis i ikke kan vente, så husk jeg opdatere ret ofte på min Insta Story (Nicolinepraus) og min Snapchat (Nicoboo), så der kan i følge med, hvis i vil..

Jeg har brugt min søndag rigtig fornuftigt, og samtidig også holdt en rigtig afslapnings søndag! For første gang i mange uger havde jeg fri på en søndag, da jeg ellers plejer at være på arbejde inde i Magasin, men ikke denne gang og det har været så dejligt lige med en fridag i min weekend.. Jeg har været ude med min mor og ordnet lidt forskelligt til mit projekt + fået shoppet lidt, så det har været rigtig hyggeligt! En af tingene jeg købte er den te i ser oppe på billedet, fra Rituals og den smager bare fantastisk! En virkelig lækker og frisk te, som kommer til at varme godt her i de kolde måneder.. Udover shopping og hygge med min mor, har jeg også fået styr på den kommende uge og fået skrevet alt ned i mine nye kalender, som jeg selv har designet! Jeg kommer til at lave et indlæg omkring den, hvor jeg kommer til at vise jer alt ved den og i den, men i skulle da lige se den, og jeg er virkelig også glad for den + Gigi Hadid er på forsiden, så man kan jo ikke andet end elske den, har jeg ret?

Men lige nu sidder jeg bare i sofaen og får styr på lidt lektier til i morgen, og slapper helt af med venner som kører i baggrunden, og nyder det sidste der er tilbage af min weekend, inden en ny dog spændene uge starter i morgen! Den kommer til at stå på skole, arbejde, events og meget andet, så jeg glæder mig!

Men jeg håber i alle sammen har haft en fantastisk weekend, med en masse dejlige planer og at i er klar på en ny uge, som starter i morgen! Er der noget spændene i skal i den kommende uge? I ved jeg er nyssgerig 😉
Kys Nicoline.

 

   

Ingen kommentarer endnu

Der er endnu ingen kommentarer til indlægget. Hvis du synes indlægget er interessant, så vær den første til at kommentere på indlægget.

Skriv en kommentar

Skriv et svar

Din e-mailadresse vil ikke blive offentliggjort. Krævede felter er markeret med *

 

Næste indlæg

When Monday Is Just Not Your Day.