Summer, Sun and.. Boots!

//Reklame for Angulus.

(Billeder lånt inde fra Angulus hjemmeside!)

Sorte støvler - Her // Brune støvler - Her // Sort støvle med perler - Her.

Hello sweeties. Jeg har fået rejst mig efter lidt sygdom i kroppen, som stadig skyldtes mit Metex stik, men det går fremad. Jeg kan tydeligt se det virker på mit psoriasis, så det er fremskridt og helt sikkert sygdommen, kvalmen og alt besværet værd - så længe der er fremskridt, så er jeg glad! Jeg nyder virkelig min weekend i øjeblikket, da det jo faktisk er min sidste rigtige sådan 'lockdown' weekend, fordi på onsdag starter jeg på arbejde igen, og jeg kommer tilbage til en nogenlunde normal hverdag, selvfølgelig stadig med forbehold og maske osv, men det føles nu rigtig dejligt! Jeg glæder mig i hvert fald, og det bliver så magisk at se kunderne igen, og få solgt en masse fine charms. Min lørdag har budt på en langsom start i sengen, da jeg desværre vågnede op med kvalme og en slem hovedpine, men den har heldigvis lagt sig, så jeg har fået trænet og været ude og nyde den skønne sol, som har været fremme i dag! Virkelig dejligt, og det tegner bare på en lysere fremtid, og en sommer, der venter lige rundt om hjørnet - det bliver så godt! Jeg har dog også fået gjort hele hytten ren og fået vasket noget tøj, hvilket også er rigtig skønt! Normalt er det noget jeg gør om søndagen, men jeg har havedag i morgen med min søde farmor og far, da det er min tur til at ordne have her i den bygning jeg bor i, og jeg glæder mig faktisk helt vildt! Det er langtid siden nogen har gjort noget ved den have, så nu får vi den til at skinne, og gjort klar til en forhåbentligt varm sommer, fordi så skal jeg sidde derude og drikke en masse kaffe!

Men noget jeg bestemt også elsker ved denne lyse tid, og at vi går mod varmere dage, det er at nu er det tid til støvletter igen! Det er tid til at pakke de varme tunge støvler væk, og få de mere fine og behagelige støvler frem, dem som ikke er varme men virkelig fine til kjoler, shorts og meget mere! Jeg elsker at style mine kjoler med støvler om sommeren, da det gir et lidt mere klassisk look, end det hele bliver fint og tøset. Virkelig noget jeg glæder mig til, og jeg ved at alle kjoler og shorts kan styles med støvler - noget jeg elsker! Udover det kunne jeg selv godt bruge et nyt par, specielt også fordi vi i Pandora kun må have sort, hvidt eller lyserøde sko på, og overvej lige de fine 3 par, som jeg har fundet oppe på billedet! Min favorit er helt klart de brune, fordi uha de så fine! De kunne virkelig være cool til et par kjoler, og bestemt nogle der gerne måtte flytte ind i min garderobe - det kan da kun gå for langsomt!

Styler i også jeres outfits med støvler om sommeren, eller er i mest til sandaler/klipklapper? Skal i også tilbage på arbejdsmarkedet i næste uge? Let me know, jeg er nysgerrig!
God lørdag til jer alle, Kys N.

Synes godt om

Kommentarer