Meet Up With Sweet Sandra Willer.

Study – Thats All Im Doing Right Now.

picmonkey-collage-5

Så gik der lige 2 dage hvor jeg ikke fik opdateret bloggen, og for at være ærlig, så er det fordi der ikke er sket det mest spændene, andet end jeg har læst til eksamen.. Det er det eneste jeg laver for tiden, og det er ved at slå mig langsomt ihjel! Der er under 2 uger til det skal afleveres, og jeg er heldigvis rigtig godt med, og har snart min egen hjemmeside færdig med min portfolio, og så mangler der bare det sidste af rapporten – men selvom man er så godt med, så er det stadig trættende, og jeg hader at alle dagene bare ser ens ud.. Man står op, læser til eksamen, spiser mad, læser lidt mere, går en tur eller tager op og træner og læser lidt mere – alle dage er bare ens under sådan nogle eksamens uger.

Dog er der sket noget virkelig fedt i dag, da jeg modtog et opkald, som indeholdte noget jeg virkelig har gået og drømt om, og som nu er blevet til virkelighed! Jeg ved ikke hvor meget jeg må sige i nu, så jeg venter lige lidt, men det skal nok komme på bloggen på et tidspunkt, og det har bare gjort min dag 1000 gange bedre, og virkelig fået mig til at se lysere på det hele! Samtidig har jeg ligget med en smule sygdom i dag, og lå med feber sidste nat, men jeg er heldigvis kommet på benene igen, hvilket er dejligt da jeg har noget spændene jeg skal i morgen, som giver mig et break fra eksamen.. I morgen skal jeg nemlig til et spændene event med Max Factor, og jeg glæder mig helt vildt, også bare til at se alle de dejlige mennesker fra holdet igen! Jeg har et godt samarbejde med Max Factor, og kender efterhånden mange af de søde mennesker derinde, og snakker tit med dem – og de er bare alle så fantastiske, og at jeg så har en af mine gode veninder med, gør bare aftenen endnu bedre! Jeg lover at jeg vlogger hele dagen i morgen, så i både ser en dag i mit liv med eksamen, men også en aften med Max Factor – så glæd jer!

Lige nu ligger jeg bare her på sofaen og ser lidt Modern Family, som er blevet en af mine yndlings serier på Netflix – så hyggeligt, og jeg elsker bare alt ved den serie, den kan virkelig anbefales! Dog smutter jeg nok snart i seng, da jeg ikke fik så meget søvn sidste nat og derfor er rigtig træt.. Og så vil jeg selvfølgelig også gerne være frisk til en spændene dag i morgen!

Nogle af jer der også sidder og kæmper med eksamen, og som er klar til at give op på det hele? Og er der nogle af jer, der måske også ser Modern Family og bare elsker det?
Rigtig god aften alle sammen!
Kys Nicoline.

   

2 kommentarer

 • Jeg kender det kun aaalt for godt! Er igang med slutspurten af specialeskrivningen lige pt. og mine dage ser præcis ligedan ud. Det er vildt lækkert, at man kan være hjemme og at kunne fordybe sig i noget, der interesserer en, men samtidig er det virkelig også hårdt!

  Det lyder super spændene mht. Max Factor eventet! Dét glæder jeg mig til at følge med i imorgen, når du får det lagt op. Og ja, selvfølgelig ser jeg da også Modern Family! Det er da noget af det sjoveste 😉

  Siden  ·  Svar på kommentar
  • Nicoline

   Jeg synes også det spændene, men jeg laver alt for mange overspringshandlinger, og det stresser mig 🙁
   Det godt mussi, og forresten, held og lykke med din eksamen. <3

   Siden  ·  Svar på kommentar

Skriv en kommentar

Skriv et svar

Din e-mailadresse vil ikke blive offentliggjort. Krævede felter er markeret med *

 

Næste indlæg

Meet Up With Sweet Sandra Willer.