Store beslutninger.

Hello loves one, shit der er gået langtid, næsten 3 måneder ikke? Jeg tror jeg sidst skrev herinde i februar, og siden da har jeg bare haft fart på. Mit liv kører virkelig derudaf og der sker så mange ting lige nu, at jeg kunne mærke jeg skulle tilbage - jeg ville gerne dele det hele med jer! I dag har været en virkelig vild dag på så mange punkter, og selvom jeg gerne ville fortælle jer hvad der er sket, fordi jeg er så glad, så venter jeg lige til de sidste ting er faldet på plads, og så skal i nok blive en del af det hele! Jeg glæder mig faktisk helt vildt til at fortælle jer om det, tage jer med på rejsen og alt det crazy der sker, også fordi det kommer til at ske hurtigt! Åh det bliver så dejligt, og det er en fantastisk nyhed, og som selvom det gør mig lidt bange, også gir mig noget ro.. Og så jeg bare glad, overall glad!

Mit arbejde kører også derudaf, og vi har travlt på en helt anden måde, mange bolde at gribe og overall en masse ting der skal klares. Jeg er stadig så glad og taknemlig for den mulighed Vero Moda & Bestseller har givet mig, og jeg er ikke i tvivl om at vi er det perfekte match! Jeg elsker det farverige univers der er lige i øjeblikket, jeg elsker vores skønne kunder og min hverdag, hvad mere kan man så bede om?

Alt i alt sker der bare de bedste ting, og jeg prøver virkelig at være glad og nyde det hele, også selvom dagene flyver afsted. Jeg har fri alle dage frem til fredag, og nu siger vi allerede onsdag i morgen? Hvor blev mandag og tirsdag af? Men som sagt jeg er glad, og nu var og er jeg klar til at tage bloggen ind igen, specielt også fordi der snart sker noget vildt! Jeg lover så snart de sidste ting er på plads, så fortæller jeg jer det hele, og i kan godt glæde jer!

Hvordan har i det for tiden? Flyver dagene også bare afsted for jer, eller? Har i fået nydt påsken?
xoxo Nico.

Synes godt om