Staying home clothes // Cozy but still fashion.

Her // Her // Her.

Her // Her.

Her // Her // Her.

Dre

Hey Sweeties! Lige nu som jeg har nævnt mange gange og som folk nok godt ved efterhånden, så har vi jo lockdown i Danmark ,og derfor er mange af os hjemsendt. Jeg er hjemsendt de næste par uger, og højst sandsynlig flere fordi det går jo helt amok i øjeblikket, og når man er hjemsendt, så kan det være svært at holde sig selv oppe og i gang. Ofte havner man i det samme nattøj, dag ud og dag ind og får slet ikke gjort noget ud af sig selv, fordi man bare skal være hjemme. Jeg har selv levet sådan de første par uger, men har så her på det seneste valgt, at sådan skal mit liv bare ikke forsætte. Selvfølgelig er det træls at tage makeup på, og gøre sig selv helt i stand, når man bare skal være hjemme - men det gør faktisk man er mere produktiv og føler sig mere tilpas! Det gør det i hvert fald for mig.. Det er ikke fordi jeg hverdag ligger full glam og sætter mit hår, men jeg plejer at sørger for min hud for sin daglige pleje, sætter mit hår op og får noget mere præsentabel tøj på, end bare nattøj.

Men selvfølgelig er det ikke kjoler eller noget tøj der sidder stramt, men bare noget tøj der symbolisere lidt mere gå på mod, end en gammel slidt nattrøje. Jeg er specielt glad for hygge/Jogging sæt, hvor man faktisk ser ret så præsentabel ud, uden at have gjort for meget ud af sig selv. Man får bare lidt en bedre følelse med sig selv, og føler sig mere klar til dagen. Nelly har utrolig mange fine sæt inde på deres hjemmeside, og faktisk nærmest alle sammen på tilbud! Mit yndlings deroppe er det lyserøde/hudfarvede sæt, og så det mere beige farvet - så fine sæt, som er hygge agtige, men hvor man også ser lidt mere klar til dagen ud - kæmpe fan! Jeg prøver i hvert fald selv at gøre lidt mere ud af mig selv, på trods for jeg er hjemsendt - ellers overlever jeg ikke denne her lockdown en dag mere.

Dresser du stadig op under lockdown, eller sørger du til det mere afslappet sæt? Hvilket et af sættene deroppe, er din favorit?
xx N.

Synes godt om

Kommentarer

chanettebing
chanettebing,

Uuuh! elsker selv staying home cozy. Min favorit er det i midten øverst. Elsker det! Godt indlæg

nouw.com/chanettebing
nicolinepraus
nicolinepraus,

Det er også bare et lækkert sæt, og mange tusind tak for de fine ord! 😊 <3

nouw.com/nicolinepraus