Sweaters For Fall.

Status På Mit Knæ: Læge Besøg Og Muligvis Operation.

img_8084

Som nogle af jer måske ved og har hørt fra min Insta Story (nicolinepraus) og Snapchat (Nicoboo), så har jeg kæmpe store problemer med mit venstre knæ, som desværre stammer fra en Fitness skade.. Jeg har monster ondt i det konstant, kan ikke træne optimalt og så hæver det op døgnet 24 timer, og det er så voldsomt stort, at det andet knæ ved siden af, ligner en tennis bold i forhold til det der er dårligt..  Jeg lever for tiden af smertestillende, og det er et rent helvede.. Bare ved at cykle gør det ondt og hæver op, hvilket er svært for mig at acceptere, da jeg altid har været et aktivt menneske og gerne vil forsætte sådan..

Jeg har været en smut ved lægen med det, og han snakkede lidt om at det kunne være min meniske, som er en meget normal skade man kan lave til håndbold og fitness, og han ville derfor sende mig videre til nogle som havde forstand på det.. Han snakkede lidt omkring at der muligvis skulle en operation til, men det ville de andre tage stilling til.. Nu har jeg så fået et brev fra den anden læge, dog først med en tid i februar 2018, og det kan jeg simpelthen ikke vente på – slet ikke når jeg har så ondt, og knæet er en kæmpe forhindring for mig i hverdagen.. Jeg vil ikke leve i et smerte helvede et halvt år i nu, og tage smertestillende hverdag – jeg er faktisk mere en villig til en operation, så længe det her smerte noget kan stoppe, og mit knæ kan begynde at være normal igen uden smerte, hævning og låsning.

Jeg regner med at tage en lang snak med dem i morgen, og så må jeg krydse finger for at de har en tid før, eller at jeg muligvis kan komme på en venteliste – jeg håber ihvertfald det kan løse sig, så den her smerte kan stoppe, og jeg kan begynde at være aktiv hverdag igen.. Mine fingre er ihvertfald krydset, og jeg håber i også lige sende mig en tanke, i morgen!

Nogle af jer der har måske har noget med jeres meniske, eller har nogle forslag til hvad jeg kan gøre, for at smerten bare bliver lidt mindre, og knæet måske er lidt mere samarbejdsvillig?
Alt bliver taget imod med kyshånd!

xoxo Nicoline.

 

   

4 kommentarer

 • Ej hvor er det træls for dig!
  Jeg har selv smadret mit knæ pga fodbold og springgymnastik (lidt menisk, lidt ledbånd og bruskskade), så jeg er selv blevet opereret. Men at skulle vente helt til februar er godt nok lang tid! Mit foreslag (udover en ispose, det kan hjælpe når smerten+hævelsen er slem), så kan du prøve og se om du kan finde en god sportsfys. For det første kan målrettet genoptræning i nogle tilfælde være lige så godt som operation (hvor der jo selvfølgelig er en del genoptræning efterfølgende), og for det andet er der noget kortere ventetid, så som minimum er det måske noget du kan prøve mens du venter.
  For det er virkelig træls at gå med smerter hver dag og hele tiden være begrænset af sin krop – så jeg håber virkelig du kan finde en behandling der god for dig <3

  Siden  ·  Svar på kommentar
  • Nicoline

   Tak for dine søde råd!
   Jeg var så heldig at ringe op til en anden læge, som gav mig en tid her i Oktober, så jeg kommer hurtigere til nu, og det er bare så dejligt, så smerten forhåbentlig kan stoppe, men jeg vil da prøve din råd. <3

   Siden  ·  Svar på kommentar
 • Jeg har ikke turde blive opereret i mit knæ, da jeg kunne se mange også oplevede smerter efterfølgende, men aner ikke om det er samme slags som din. Jeg har forresten knæsmerter og kan ikke engang svømme særlig meget før det gør så ondt at det begynder at flimre for øjnene. Men jeg var med i et forsøg i starten af året hvor man trænede hoften, og mine knæsmerter blev væsentlig forringet. Min træner blev desværre syg, så nåede kun halvvejs igennem, men fik at vide at manges smerter helt ophørte. Så værd at prøve ind til da. 🙂

  Siden  ·  Svar på kommentar
  • Nicoline

   Ja min læge snakkede også lidt omkring at jeg skulle lave noget genoptræning for knæet og øve på min balance osv, men jeg må ærligt indrømme at det svært når det gør så ondt og hæver op efter.. Men tak for dine gode råd!

   Siden  ·  Svar på kommentar

Skriv en kommentar

Skriv et svar

Din e-mailadresse vil ikke blive offentliggjort. Krævede felter er markeret med *

 

Næste indlæg

Sweaters For Fall.