Status på mit løb // En lille opdatering.

Hello sweeties! Jeg tænkte jeg ville give jer en lille opdatering på mit projekt løb, og hvordan det går indtil videre. I kan måske huske jeg skrev lidt om det her, hvor jeg fortalte at jeg var startet på løb igen, og hvad jeg havde i tankerne med det. Som sagt så er det ikke for at tabe mig, eller lave mere motion end jeg gør - det simpelthen for at få en masse frisk luft, få styr på tankerne og bare mærke den fantastiske følelse man får i kroppen, når man løber. Jeg elsker den følelse hvor ens lunger brænder, og man faktisk tror man ikke kan mere, og så forsætter kroppen stadig.. Ih det er det bedste! Jeg har været igang i små 3 uger nu mener jeg det er, hvis ikke lidt mere, og det fungere faktisk rigtig godt! Jeg løber 2-3 gange om ugen, og de perioder hvor der er travlt kun 1, men det er så skønt, og jeg husker mig selv på i det her, at det ikke skal være pligt, men fordi jeg har lyst og overskud til det!

De første par gange jeg prøvede, så følte jeg ret hurtigt min krop ville have mere. Den satte ret hurtigt løb sammen med mere motion, hvilket vil sige jeg forbrænder mere, og derfor følte jeg pludselig en trang for at løbe nærmest hverdag. Igen det var dumme tanker og mønstre fra fortiden der spillede ind, og jeg begyndte at vælge aftaler fra om aftenen, for jeg kunne løbe.. Så da de tanker skete, valgte jeg at stoppe løbet/sætte det på pause, og lige trække vejret dybt. Nu er vi tilbage til at jeg gør det fordi jeg synes det sjovt, og kan jeg mærke humøret/overskuddet ikke er der til det, så løber jeg ikke.. Det er simpelthen en måde for mig at arbejde på mig selv på og mine tanker, og jeg føler det går den rigtige vej, og jeg bliver mere og mere glad for det! Jeg løber stadig kun en lille rute på 3 km, med små pauser undervejs, men bare det at kunne se og mærke man faktisk stadig kan, og at min kondi ikke var så dårlig, selvom det kun står på hjemmetræning nu, det var ret så luksus! Jeg er altså fan, og det varmer mit hjerte at se min krop stadig prøver, og lader mig gøre det, uden de store konsekvenser!

Er der nogle af jer der løber eller bruger det som en form for motion eller ro for hovedet? Hvordan fungere det for jer?
God aften til jer alle, Kys N.

Synes godt om