SPRING SPRING SPRING.

//Reklame for Leiberg.

Her // Her // Her.

Her // Her // Her.

Her // Her // Her.

Her // Her // Her.

Er jeg den eneste som bare bliver så glad i låget af den her dejlige sol, som lige nu har ramt DK og som bare stråler derud af? Den er så skøn! I denne uge, som vi lige har ramt, har de også lovet en masse sol, og endda nogle dage med 19 grader, så det er jo nærmest sommer - selvom vi stadig bare er ved foråret. Det her vejr må meget gerne forsætte, da det spreder en masse glæde og gør en helt glad i låget! Dog husk lige stadig at holde afstand, og husk på de regler og krav der er kommet op - vi skal ikke glemme at Corona stadig lever, selvom vejret er godt og man helst gerne vil være ude med sine venner og familie. Men jeg indrømmer gerne at solen spreder så meget glæde, og samtidig gir den mig lyst til at shoppe en masse nyt til garderoben, og få en masse lækre farver ind - we want colours!

Grundet det voldsomme gode vejr udenfor, har jeg fundet nogle lækre sager, som et bud på lækre ting, man kunne have på lige nu, når vejret er så godt som det er. Alle tingene er fundet inde på hjemmesiden Leiberg.dk, som er en dansk hjemmeside, som indeholder nogle lækre mærker som fx Sofie Schnoor, Neo Noir, Y A S og PrePair. De har seriøst de fineste ting, og som sagt er alle tingene oppe på billederne, fundet inde hos dem! De har også tit nogle gode rabatter derinde, og man kan altså gøre sig nogle fine fund! Jeg er fx virkelig vild med den nye flæse nederdel, som i kan se oppe på billedet, og den findes faktisk også i sort.. Jeg synes den er så fin og cute, og har længe drømt om sådan en nederdel! Det er virkelig en hver piges drøm! Samtidig er den lyseblå kjole også bare super sød, og ville være helt perfekt her til sommer, med bare ben og nogle fine sandaler + den ternede kjole er også bare så sød! Der er lidt noget lille skole pige over den, men den er så fin! Den blå t-shirt med det sjove tekst på, er også bare så sød! Jeg er begyndt at elske t-shirt med et citat eller noget på, da de er virkelig simple, men gode til at pifte et klassisk outfit lidt op - og så er farven bare så fin, og spot on til sommer!

Så mulighederne er mange, og jeg syntes bestemt i skal tjekke Leiberg.dk ud, da de virkelig har mange fine ting og hele tiden får flere! Elsker også de mærker de har, de er altid en sikker vinder - specielt Sofie Schnoor og Neo Noir. Så de har min varmeste anbefaling herfra, og så er det nogle skønne mennesker bag!
Hvad for en style er din favorit oppe på billederne? Hvad kan du se dig selv i, her til sommer?
Kys og Kram N.

Synes godt om

Kommentarer