Something pinkie for me // Undertøj fra Missya.

//Reklame for Missya.

BH - Her // Trusser - Her.

Hello Sweeties! Det her samarbejde har jeg glædet mig til at kunne fortælle jer om, og jeg har slet ikke kunne vente med at vise jer dette lækre sæt, som landede i min postkasse i lørdags! Jeg har indgået et samarbejde med skønne Missya, som er det firma der står bag et af mine yndlings undertøjsmærker, hvor kvaliteten er i top og prisen er fantastisk! De spurgte om jeg ikke havde lyst til at lave lidt larm, for deres skønne Tanya bh som er kommet ud i en ny farve, og jeg kunne slet ikke sige nej - overvej lige den her smukke bh og farve, så skøn! Den tager mig virkelig hen mod foråret og den skønne sommer, som forhåbentligt er på vej, og hvor jeg regner med en masse sol, gode tider og lidt mindre corona.

Farven på denne skønne BH er Rapture Rose, som jeg som sagt allerede har forelsket mig i, og som minder mig om foråret som stille og roligt er på vej. Og som noget nyt, er Tanya denne gang skabt som en Bøjle bh, men uden fyld, hvilket er et kæmpe plus for mig, da jeg ikke har de største bryster, men samtidig hader bh'er med fyld. Det mega smart at den stadig har bøjle, så brysterne bliver løftet og holdt fast, men man kan slet ikke mærke man har en bh på med bøjle, da den føles helt naturlig på huden, så det virkelig skønt! Jeg har den i en 75C, og bruger normalt A eller B, så man skal lige en str op end normalt, men den sidder også helt perfekt, og så er det jo forskelligt fra mærke til mærke, med str. Jeg kan allerede sige nu at den her bliver min nye yndlings BH, og har allerede kigget lidt på nogle andre farver til samlingen. Bh'en ligger til sølle 199,95 og trusserne til 99,95, så det er altså priser man kan være med på, og så er kvaliteten som sagt bare i top! Jeg er virkelig glad for det her fine sæt, og drømmer som sagt allerede om flere.

Hvad syntes i om den nye farve som Missya har givet Tanya Bh'en? Smuk til foråret og ens garderobe, eller er farven lidt for vild til jer? Husk der er direkte link ind til bh'en og trusserne oppe under billederne, hvor i også kan finde den i andre farver. Jeg syntes helt sikkert det er den perfekte gave til en selv, i denne kolde tid, med corona og sne.
Kys N.

Synes godt om

Kommentarer