Something new for the hair // lille ny iværksætter.

Find Laura's Instagram - Her..

Hello Sweeties! Hvis der er noget der står mit hjerte utrolig meget nært, så er det små nystartede iværksættere, som brænder for det de elsker, og som bare gerne vil have det sjovt i mens - og her kommer skønne Laura ind i billedet! Jeg faldt over Laura's instagram profil, da hendes mor spurgte om råds inde i en iværksætter gruppe, og fortalte om hendes datter på 10 år, som lavede scunchies, og som gerne ville sælge ud af dem. Jeg var med det samme helt forelsket i dem, og som i kender med mig, alt der passer og fungere til håret og som ser mega godt ud - det vil jeg gerne eje, så selvfølgelig skulle jeg købe 3 fine schunies med hjem! Hun sidder selv og syer dem, og man kan købe 3 for 45 kr, og så sender hun dem til dig, nærmest med det samme, og de kommer fint pakket ind og med et håndskrevet kort - så cute!

Jeg elsker de farver Laura har valgt til mig, da jeg ikke som sådan udvalgte nogle, men gav hende nogle farver hun kunne vælge ud fra, og det blev disse 3, og hun har valgt helt perfekt! Jeg glæder mig til at bruge dem og style dem til forskellige outfits, og schunies er virkelig blevet det nye for mig! Man kan virkelig sætte sine hår på de fineste måder, og jeg er altså bare fan! De gør noget magisk for ens outfit - virkelig win win!

Hvad syntes i om de fine nye ting jeg har fået mig til håret? Er de ikke bare for fine? Tjek gerne Laura's instagram ud, og støt hende i hendes lille nye iværksætter drøm - det er simpelthen bare så fint!
God weekend til alle!
Kys N.

Synes godt om

Kommentarer