Something new for the hair.

Indeholder tilknyttede links

Hello Sweeties! Jeg har været out and about hele dagen, og været en smule rundt omkring i byen, bare for at ordne lidt praktisk - men det resulterede også i 23.000 skridt, lige ind på kontoen! Det kan benene også mærke her til aften, og specielt efter en hård bentræning igår, men vejret var fantastisk og jeg har haft en skøn dag! Mit humør i morges var ikke det bedste, og jeg bliver desværre ret påvirket af alt det her corona noget, men dagen ændrede alting, og jeg sidder nu med et stort smil på, og med tankerne om at alting nok skal gå.. Jeg tror også bare det er det man skal her i denne tid, man skal tænke positivt og holde humøret oppe!

På min tur rundt i byen, stoppede jeg lige op hos Matas, bare lige for at tjekke deres udsalg ud, og der fandt jeg lidt ting, som jeg altså bare måtte have med hjem! Jeg har længe gået og drømt om at få udskiftet min hårbørste, men har ikke rigtig kunne finde nogle gode. Mit yndlings mærke er HH Simonsen, og det er også der min nuværende børste er fra, men Matas havde dette skønne sæt med 2 børster på tilbud med 40% på, så haps de skulle med hjem! Jeg tænker allerede mit hår takker mig næste gang - og så røg der altså også lige en tørshampoo med hjem. Jeg har i forvejen en som næsten er tom, men da Matas havde 50% på deres hår produkter, så slog jeg altså til, da jeg længe gerne har ville prøve denne! Den er til folk med mørk hår (aka mig!), og jeg glæder mig til at se hvordan den fungere! Den ligger lige nu til sølle 25 kr, så jeg tænker at hvis det ikke fungere, så går det nok - men den bliver spændene at tage i brug! Hvis i kunne være interesseret i noget af det, så skal i bare kører mussen over det ene billede, og klikke på produktet - så kommer i direkte derind, mega smart! Dog er børsterne udsolgt online, men de havde altså mange tilbage nede i Matas, så smut forbi der hvis..

Nu vil jeg kravle tilbage under dynen, og starte på Gossip Girl igen! Jeg er seriøst gået i gang med den serie igen, for hvad.. 1000 gang, men jeg elsker den og det er lige det jeg har brug for lige nu!
Men hvad syntes i om de forskellige ting? Er der en af jer der har prøvet tørshampooen og hvad syntes i?
xx N.

Synes godt om

Kommentarer