Purpose Tour x H&M.

Something Big And Amazing!

15231554_1300104593393205_723621385_o
Hej Babes!
Som i måske har lagt mærke til så har jeg ikke blogget i en lille uges tid, hvilket der har været en grund til! Jeg var som sagt i Århus sidste mandag, men det var ikke bare et lille besøg, men faktisk et vigtigt møde hvor der skete noget virkelig fantastisk! Jeg skrev nemlig under på en kontrakt med Bloggersdelight og er nu officelt flyttet herover! Bloggersdelight har nemlig startet en ny platform der hedder Looklab, og det er så her jeg er nu! Det er seriøst det vildeste, og jeg tror ikke i kan forstå hvor glad jeg er! Da jeg startede min blog for snart 3 år siden, der var min drøm altid at komme over til bloggersdelight, da alle dem jeg læste og så op til var her – og nu er jeg her selv.. Det er virkelig uvirkeligt, men samtidig har jeg aldrig været gladere og jeg kan takke jer for det hele! Det er jeres skyld at jeg er her i dag, og har fået den her mulighed – fordi uden jer ville alt det her ikke have været sket – SÅ TAK!

Det har taget en del tid at flytte alt og få alt på plads, og designet har drillet lidt – men alt skulle gerne være på plads nu, og det hele være rykket med! Der er intet anderledes, fordi i finder mig stadig på Nicolinepraus.dk, jeg ligger bare et andet sted nu end før.. Det rart endelig at være et sted hvor man ligger sammen med andre, og hvor man kan få hjælp hvis det hele driller eller man mangler lidt på sit design osv.. Det er rart man ikke er alene mere, som jeg var før og at man også ligger sammen med andre søde bloggere!

Jeg beklager også at der ikke kom en giveaway op igår og at vinderen af den gamle ikke er fundet i nu – det lover jeg kommer op i morgen, så det hele er som det var før! I skal selvfølgelig ikke snydes! 🙂

Men jeg håber i stadig læser med derude, og igen tusind tusind tak fordi i læser min blog, og har givet mig den her mulighed! Jeg har ville fortælle det siden i mandags, men ville lige vente til alt var på plads og bloggen var flyttet.. og det er så sket nu! Igen tusind tusind tak, i er de bedste læsere i verden! Glæd jer til en masse spændene indlægs i den kommende tid og til giveawayen i morgen!
Elsker jer!
Kys Nicoline.

   

6 kommentarer

 • Hvor cool, kæmpe tillykke! <3

  Kram!
  http://www.amaliefernande.dk

  Siden  ·  Svar på kommentar
 • Christina

  GODT GÅET LINE ! Det er også bare så dejligt at følge med i din blog. Altid interessante historier om alt mellem himmel og jord

  Siden  ·  Svar på kommentar
 • Mille

  Tillykke med det 🙂 Kræver det noget at blive blogger hos dem siden du var til møde? Unikke læsere eller lignende? Tænker ift at man som regel kan starte sin blog hvor man vil agtigt 🙂

  Siden  ·  Svar på kommentar
  • Nicoline

   Hej Mille. 🙂
   Tusind tak for det første 🙂
   Du har ret alle kan starte en blog hos dem, men jeg er blevet det man kalder premium blogger – så har du lidt flere muligheder og en masse andre ting, som en basic blog ikke har 🙂
   Og ja det har noget alt gøre med alt det 🙂

   Siden  ·  Svar på kommentar

Skriv en kommentar

Skriv et svar

Din e-mailadresse vil ikke blive offentliggjort. Krævede felter er markeret med *

 

Næste indlæg

Purpose Tour x H&M.