Hello From Italy.

Shopping In Italy // Designer Outlet.

dsc01139 dsc01140 dsc01142 dsc01143 dsc01145 dsc01148

Som i måske kunne læse i mit indlæg i søndags, så skulle vi igår i et Designer Outlet, og det var virkelig fantastisk! Jeg må dog indrømme at mange af tingene var kommet en del op i pris, så det var ikke så billigt i år som det plejede at være, og så var der mange butikker der skuffede i år, hvor jeg havde troet jeg skulle bruge mine penge.. Marc Jacobs var virkelig dyr i år, så jeg købte desværre ikke noget, og Valentino havde udsolgt af mine sko, så der kom jeg desværre heller ikke ud med noget, MEN Calvin Klein, Levis og Michael Kors blev besøgt og der blev der brugt penge, så det er ikke fordi jeg ikke har købt noget, men man er stadig lidt skuffet.. Dog glæder jeg mig til at vise jer de få ting jeg har fået købt, fordi de er virkelig lækre og 2 af tingene har jeg haft i tankerne så længe! Vejret var også helt vildt godt da vi tog derud, faktisk for varmt da det var over 30 grader, og derfor tog vi også en dukkert i poolen da vi kom hjem derfra, da vi alle var så svedige og bare havde brug for en kold dukkert.. Men det var en rigtig god og hyggelig dag, hvor jeg fik brugt lidt penge, på nogle fornuftige ting.. Dog fandt jeg også den fineste taske i Gucci, som spøger lidt i mit hoved, og mine forældre har sagt at hvis jeg stadig tænker på den i næste uge, så kører vi derud igen, så nu må vi se.. Jeg er ihvertfald forelsket 😉

Lige nu ligger jeg lige inde i vores campingvogn og nyder lidt kulde, da det er over 40 grader udenfor og vanvittig varmt, så man sidder og sveder – samtidig er der også bedre net herinde så jeg kunne lige få opdateret jer! Resten af aftenen skal vi bare hygge nede hos nogle venner som også bor her på pladsen og bare slappe af.. Jeg elsker ferie og at der ingen planer er, men man tager det hele som det kommer!
Hvordan går det hjemme i DK? Er vejret med jer? 🙂
Kys Nicoline.

   

2 kommentarer

  • Tenna

    Lyder som en god dag og må have været dejligt og blive kølet ned. 😀 Du må hilse dem allesammen 😊

    Siden  ·  Svar på kommentar

Skriv en kommentar

Skriv et svar

Din e-mailadresse vil ikke blive offentliggjort. Krævede felter er markeret med *

 

Næste indlæg

Hello From Italy.