Adidas Goes Neo With Selena Gomez.

Shoes Is A Girls Bestfriend.

Jeg var nede i Svendborg med min mor for nogle dage siden, og smuttede lige kort forbi H&M. Lige for tiden har H&M utrolig meget udsalg, og specielt meget på sko og smykker. Jeg faldt tilfældigt over disse lækre støvler, og da jeg så prisen slog jeg til med det samme! Jeg har kun givet 70 kr for dem, så det var et tilbud jeg ikke kunne sige nej til + det var lige min størrelse.. Faktisk har jeg opdaget at inden for få uger har jeg købt mig en del nye sko, og normalt plejer det ikke at være sko jeg køber mest af.. Der har vidst været en del tilbud, som jeg bare ikke har kunne sige nej til! 😉 
Men jeg er 100 procent tilbage på bloggen nu, da jeg er kommet nogenlunde ovenpå min lidt stresset tilstand. Nu ser jeg bare frem til læseferien, som venter lige rundt om hjørnet! Hvad med jer, får i også snart læseferie, eller hvad er i igang med? 🙂 Sov godt når i gør det! 
Kys Nicoline. 
   

6 kommentarer

Skriv en kommentar

Skriv et svar

Din e-mailadresse vil ikke blive offentliggjort. Krævede felter er markeret med *

 

Næste indlæg

Adidas Goes Neo With Selena Gomez.