My First Day At Work // Samsøe & Samsøe.

SERIE ANBEFALINGER

Hey sweeties!

Nu er weekenden snart slut og en ny uge kalder i morgen, og jeg har haft en rigtig god weekend, med en masse arbejde! Fredagen tilbragte jeg herhjemme med en god serie og bland selv slik og bare slappede max af, hvilket var tiltrængt da jeg har været en smule sløj.. Lørdag var jeg på arbejde for første gang i Samsøe & Samsøe og senere på aftenen var jeg hjemme ved mine forældre, for at spise lækker julemad og søndag har faktisk også stået på arbejde i Samsøe & Samsøe og senere serie hygge igen.. Så det har været en weekend med mange planer, men jeg har stadig kunne slappe af og se en masse serier, som ogå er det indlægget skal handle om! Jeg har nemlig lavet en lille liste til jer med nogle af mine yndlings serier – i kender sikkert nogle af dem, men sådan er klassikere jo.. Jeg elsker selv sådan nogle indlæg her, da jeg selv får inspiration til andre serier jeg måske ikke havde tænkt på, så jeg håber i kan lide det og bruge det!

F.R.I.E.N.D.S

Den første serie tror jeg virkelig i alle sammen kender, da den er virkelig populær, men det er selvfølgelig Friends eller venner som man også siger på dansk! Det er virkelig den bedste serie, og selvom jeg har set den 1000 gange, så elsker jeg at se den igen.. Den handler om 6 venner og deres hverdag, og den er både morsom, sørgelig og bare genial.. Man finder også hurtigt sig selv i en af personerne og så føles det som om de bliver dine bedstevenner, og at man aldrig ser den alene – selvom man måske sidder alene og ser serien! Den er virkelig genial og en man bare skal se! Elsker du komedie men samtidig at det noglegange er seriøst, så er den et kig værd!

Drop Dead Diva

Drop dead diva er den serie jeg er igang med nu, og er virkelig også en genial serie! Det handler om en kendt model som dør og samtidig dør der en god advokat, men da modellen kommer til himlen, vil hun gerne retur og trykker på en retur knap, og kommer tilbage men ender i advokatens krop, og så starter hele serien! Hun skal prøve at leve sit nye liv, men der sker selvfølgelig en masse ting, og jeg elsker virkelig den serie! Jeg er igang med sæson 2 nu, og den er altså bare genial.. Den er virkelig sjov, men samtidig kan man lærer meget af den, og der bliver tit sagt ting, som jeg har tænkt meget over efterfølgende.. Men en virkelig god serie, som jeg virkelig kan anbefalde, hvis man elsker komedie og drama!

Gossip Girl

Jeg ved ikke om jeg skal sige særlig meget om den her serie, fordi igen jeg tror det er en serie alle kender, har set eller har hørt om, har jeg ikke ret? Men det handler om den her person som har en hjemmeside der hedder Gossip Girl, hvor hun skriver om de smukke mennesker i ser oppe på billedet og personen ødelægger lidt deres liv, men der er en masse drama, kærlighed og så meget mere – og det er virkelig også en serie jeg knuselsker! Jeg var først virkelig langsom om at få den set færdig, men da jeg først fik boksen, så slugte jeg dem alle sammen på 0.5, og overvejer faktisk at starte på den igen – den er bare så god!

White Collar

Den sidste serie jeg kommer til at anbefalde er også en af mine yndlings og så er der en virkelig lækker fyr med, nemlig MATT BOMER.. Jeg vidste ikke noget om den her serie, men ønskede mig den i fødselsdags gave for nogle år siden, og jeg har ikke fortrudt mit ønske! Serien handler om den her lækre fange (Matt bomer) som er god til at lave kopier, og han bliver så sat fri fra fængslet, men kun for at han skal hjælpe FBI med deres mange sager, hvor han jo er mega god inde for fake varer.. Der sker en masse drama og man bliver virkelig fanget af den serie, og så er det altså ikke dårligt, at han ser så godt ud som han gør! Jeg elsker Matt bomer, og ham i jakkesæt.. det er ikke et dårligt syn – så skynd jer at få set den serie, og så ved jeg i vil tænke det samme!

Men jeg håber i kunne lide dette indlæg, det har taget med en del tid at lave – så skriv gerne nede i kommentaren hvad i synes og om jeg skal lave flere af sådan nogle her med andre ting i fremtiden! Jeg synes ihvertfald selv de gode at læse, fordi man får inspiration til andre ting, man måske ikke ville have set eller gjort.
Rigtig god søndag alle sammen!
Kys Nicoline.

   

2 kommentarer

Skriv en kommentar

Skriv et svar

Din e-mailadresse vil ikke blive offentliggjort. Krævede felter er markeret med *

 

Næste indlæg

My First Day At Work // Samsøe & Samsøe.