Serie Anbefaling.

//Indeholder Reklame For Hayu.

Her midt i corona tiden er jeg sikker på, der er mange af jer som bruger en masse tid på serie og film, og der er slet ikke nogle der blamer jer, fordi tiden er heller ikke til andet, hvis man ihvertfald har fået gjort rent osv. Jeg har desværre ikke fået set så meget serie som jeg faktisk gerne ville her i corona tiden, men det også fordi jeg sørger for at holde mig selv igang, med en masse opgaver. Enten er det rengøring, træning, udstrækning, blog arbejde, praktiske ting osv. Der er altid ting på min to do liste, så ofte ser jeg måske kun 1-2 timer serie om dagen, og det er ikke meget, når man tænker på hvor meget man faktisk kunne se. MEN derfor skal i altså ikke snydes for nogle af de serier som jeg har fået set og som jeg stadig ser, når jeg endelig får sat mig i sofaen igen. Her er nogle få af dem, men alle sammen nogle, som jeg stadig er igang med, eller som jeg bare knuselsker!

FAMILIEN FRA BRYGGEN:
Familien fra bryggen er en serie/reality show, som kan findes på Viaplay og som snart bliver vist i fjernsynet igen. Jeg er gået igang med at se det her show igen, fra starten af, da det altid bringer et smil frem på mine læber, og så kan man altså bare ikke andet end elske den familie. De er utrolig skønne, dejlige sjove og helt igennem fantastiske! Jeg her bestemt nydt deres selskab her i corona tiden, fordi jeg ikke har været sammen med min egen, og fordi de på mange punkter minder om min egen familie, så jeg har nydt at se dem, og har stadig nogle sæsoner i nu - yay!

KEEPING UP WITH THE KARDASHIAN:
Det her show er og bliver mit favorit show! Uha hvor jeg dog elsker den familie! Alt det drama, alle dem som skændes, alt det kaos, alt den kærlighed, alt det glamour - uha i love it! Jeg har faktisk valgt som med familien fra bryggen, at starte forfra med denne serie, og lige nu ser jeg det på Hayu. En mega fed platform, som indeholder en masse reality programmer, og det er bare sladder med sladder med sladder og jeg elsker det! Specielt den her familie har vundet mit hjerte, og jeg bruger mange timer på at se på dem, men jeg elsker det! Hvis man elsker drama og den kendte verden + fashion - tjek dem ud!

DROP DEAD DIVA:
Drop dead diva er en serie der kører på viaplay, og er en jeg fandt for langtid siden, men som jeg bare har forelsket mig, fuldt ud! Den handler om en smuk model som dør, men som så havner i en advokats krop, som ikke er som hendes. Hele hendes liv har ændret sig, og hun kan stadig huske sit gamle - ej men den er bare god! Hvis man elsker en sjov, spændene og anerledes serie, så skal man tjekke den ud. Den gir dig også stof til eftertanke, og det er altså noglegange rart. Noglegange behøver det ikke bare være serier med kaos og virkeligheden, men også serier som du bare kan sidde og kigge på, og slappe af til. Den her ser jeg altid når jeg er i hygge humør, og har brug for noget sjovt og underholdene, men også hvor den sætter tanker igen - virkelig en god serie.

FRIENDS:
Nok den serie alle kender til, og som jeg bare ELSKER! Jeg har set den 1000 gange, og jeg forsætter med at se den! Den kan ses på Netflix, og den her serie går bare aldrig af mode. Jeg sætter den altid på når jeg bare har brug for noget baggrundsstøj, og bare har brug for underholdning eller føler mig alene. Den får dig altid i godt humør, den får dig altid til at grine og ja jeg elsker den! Virkelig en klassiker og en alle skal se eller skal have set!

LUCIFER:
En serie man kan finde på netflix, og som jeg har set fuldstændig færdig og nu venter spændt på, at næste sæson skal komme! ELSKER ELSKER ELSKER den her serie! Den er sjov, underholdene, sørgelig og bare god! Den handler om djævlen som valgte at tage en ferie fra helvede, og så sker der bare en masse ting for ham, og så er ham der spiller Lucifer bare dygtig og skide god! Ej men den her serie skal alle se, og lige nu ligger der 4 sæsoner, så det er bare med at gå igang! Den er virkelig god, og virkelig en man bliver afhængig af. Jeg slugte alle sæsoner rigtig hurtigt, og græd også i nogle afsnit - den får dig hele vejen rundt, men er bare fantastisk!

The Vampire Diaries:
Den her serie har jeg lidt et love/hate forhold til, og på trods af det, skal den altså stadig nævnes, fordi den er god! Jeg har været startet på den 1000 gange, og er gået i stå, men nu midt i corona tiden er jeg så startet igen og har hænget i til længere end før, og den er altså god! En sjov kærlighedshistorie med vampyrer, ulve, magiker osv, som også indeholder sjove replikker, spændene scener og sørgelig øjeblikke - som med lucifer, tager den dig med hele vejen rundt og så er den her lidt en klassiker! Jeg er ihvertfald glad for jeg er startet på den igen, fordi den er lidt god og der e nogle lækre mænd med!

Så det er mine bud på nogle lækre serier, som i kan gå igang med her midt i corona tiden. Jeg har kun lige påsken med tilbage, og så er jeg kaldt tilbage på arbejde igen på tirsdag! Min søde butikschef ringede lige i dag og fortalte mig nyheden, så jeg skal ikke gå frem til d. 10 maj, som så mange andre, jeg er tilbage på pinden på tirsdag, og det bliver nu lækkert at komme igang igen! Lige få lidt mere styr på hverdagen og komme igang med de gamle rutiner igen, ikke så tosset!

Men hvilke serier går i og ser for tiden? Måske nogle af dem deroppe, eller har i nogle i kan anbefale? Smid dem gerne i kommentaren, jeg er altid på udkig efter nye!
Kys og Kram N.

Synes godt om

Kommentarer

Katrine
,
Kalifat på Netflix kam virkelig anbefales! 💕
nicolinepraus
nicolinepraus,
Uh har aldrig hørt om den, men vil da tjekke den ud - tusind tak 😊
nouw.com/nicolinepraus
Line,
Herhjemme har vi lige set først sæson af Gentified. Den er virkelig god og kan så meget anbefales. Det krævede lige et par afsnit at blive hooked og nu kan jeg ikke vente til næste sæson!
lotusmor.dk
nicolinepraus
nicolinepraus,
Ej den har jeg aldri hørt om før, men vil da få den tjekket ud! Tusind tak! 😃
nouw.com/nicolinepraus