Saved #1

Så blev det lørdag og weeekenden er snart slut, og den nye hverdag kalder igen. Heldigvis har vi lige søndag med i morgen, inden mandag banker på - og for mig har jeg først lige fået weekend i dag, da jeg har været på arbejde fra 10-15. Det var en vild vagt, da der var sindssyg travlt i butikken, og mange mennesker, men også helt vildt sjovt og fedt - elsker de travle vagter! Udover arbejde har jeg fået klaret ugens sidste workout, som stod på baller og cardio - altid en god kombi, og resten af aften skal bruges på sofaen, med en god film. Tænker at sådan en lørdag er en god lørdag, og lige noget jeg kan mærke jeg har brug for, efter en travl dag.

Men dagens indlæg er faktisk noget nyt som jeg tænker bloggen skal have, og inspirationen kommer fra skønne Emma Hajslund, da jeg bare syntes det er en mega sjov og fed ide! Ind imellem gemmer vi alle noget på Instagram, det kan være alt fra træning til outfits osv - og jeg tænker jeg vil deler mine gem med jer, når jeg lige føler for det. Det altid sjovt at se hvad folk lige gemmer, og jeg er selv kæmpe fan af den funktion! Lige i øjeblikket er det rigtig meget træning jeg gemmer der inde - forslag til små træninger man kan have hjemme i stuen, nu hvor Fitness centret er lukket og dem findes der heldigvis mange af! Udover det er det også opskrifter, da jeg elsker at prøve ting af hjemme i køkkenet, så det gemmer jeg også en del eller bare generelt oplysninger om mad og sunde ting. I øjeblikket gemmer jeg også helt vildt meget altan billeder fra andre, da jeg selv lige nu går og leger med ideen om at lave min altan om, så lige nu kigger jeg på en masse inspiration og forslag til hvad jeg kunne lave - jeg lover at holde jer opdateret omkring projekt altan, i skal nok hører mere! Og ja som i kan se, så kan jeg også finde på at gemme billeder af Justin Bieber, men det er altså kun de helt gode og nye photoshoots han laver, fordi der er han altså bare for lækker!

Så jeg håber i har haft en rigtig god lørdag og at i nyder weekenden fuldt ud! Har i måske været ude og nyde den dejlige sol der har været over DK, eller er der nogle andre spændene ting der optager jer?
Kys og Kram N.

  • SAVED

Synes godt om

Kommentarer