My To-do List For January.

Saturday At UBN.

untitled

// Jakke – Vila / Sort Bh Top Fra Sandra Willer – her / Nederdel – Vila / Strømpebukser – Pieces //

15966989_1371120486291615_1452460222_o

Hej babes.

Hvis i følger mig på snapchat (nicoboo) eller instagram (nicolinepraus), så har i nok set nogle af disse billeder, men jeg var igår ude og spise en virkelig lækker burger, som jeg vil huske i rigtig langtid! Mine forældre var nemlig så søde at invitere mig ud og spise på den kendte burger bar her i Odense, nemlig UBN! Jeg har længe hørt folk snakke om den og deres gode burgere, og set billeder på instagram men faktisk aldrig selv været der, før igår og det var virkelig lækkert! For det første har jeg ikke spist en burger i 3 år næsten, da jeg som sagt har haft nogle problemer med mad, men den her burger var virkelig lækker! Det var virkelig den bedste burger jeg nogensinde har fået.. Den var nemlig ikke ulækker eller smattet eller noget, men smagte så godt og mættede virkelig godt! Jeg fik deres texsas burger, som virkelig kan varmt anbefales – det er ihvertfald ikke sidste gang jeg er der, det er helt sikkert!

Mit outfit var også et hit på Snapchat og instagram, og det kan jeg endelig godt forstår – synes selv det var et sødt men stadig et pænt outfit at have på i byen og selvom jeg viste lidt mave, så frøs jeg slet ikke – kæmpe plus.. Jeg ved godt billederne ikke er helt i top, de er taget med min iphone, men det var mørkt og sent, men jeg lover at få taget ordenligt billeder af outfittet meget snart, fordi det er ikke sidste gang jeg har det outfit på, det er helt sikkert!

Men jeg håber i alle sammen har haft en rigtig god weekend, og er klar på en ny uge der starter i morgen! Jeg er selv personlig klar på en ny uge, selvom min cykel er punkteret og det bliver lidt svært at komme rundt, så ser jeg positivt på det og regner med det hele nok skal gå. 😉
Nogle af jer der har været på UBN før og hvad synes i?
Kys Nicoline.

   

Ingen kommentarer endnu

Der er endnu ingen kommentarer til indlægget. Hvis du synes indlægget er interessant, så vær den første til at kommentere på indlægget.

Skriv en kommentar

Skriv et svar

Din e-mailadresse vil ikke blive offentliggjort. Krævede felter er markeret med *

 

Næste indlæg

My To-do List For January.