Run Baby, Run! // Mit løbeprogram.

Åh det her indlæg har virkelig været efterspurgt, siden jeg sagde på min instagram, at jeg nok skulle dele mit løbeprogram herinde! Jeg har siden dengang modtaget mange beskeder på Insta, omkring hvornår det kom op og hvor jeg fandt det osv.. Jeg er virkelig blevet kimet ned, men det er da kun dejligt folk er interesseret, og har lyst til at løbe med! For at være ærlig, var det ikke svært at finde et løbeprogram jeg kunne lide - jeg søgte bare lidt på google, og fandt et, der lige var mig.

Planen ved mit løb, er endelig ikke at kunne gennemfører et halvmaraton eller et dissideret løb - meningen var bare at jeg gerne ville blive bedre til min kondi, og generelt bedre til løb! Jeg vil gerne kunne tage mig en løbetur, hvis jeg fx er hjemme ved mine forældre, i stedet for at tage ind til Fitness, og helst gerne kunne løbe turen, uden jeg er ved at dø.. Samtidig har løb også givet mig en slags ro og glæde.. Jeg elsker at komme afsted og nyder den friske luft og den glæde jeg har i kroppen bagefter. Jeg siger ikke det er hårdt, fordi det er det - men jeg kan mærke at for hver uge der går, så bliver min krop bedre og bedre, og den kan holde til mere, og det fantastisk! Løb er virkelig noget, som jeg virkelig værdsætter!

Det løbeprogram jeg har fundet, strækker sig over 16 uger og skulle gerne ende ud med, at man kan løbe 10 km! Som sagt det er ikke målet, men det kunne da være fedt, hvis jeg kunne ende med det! Lige nu er jeg gået igang med uge 4, og har lige været på min første tur på programmet i dag, og jeg elsker det! Det er virkelig et behagelig program jeg har fundet mig, som er meget stille og rolig i starten, men som rykker dig, og det er det jeg har brug for! Jeg fandt programmet inde hos løbeprogrammer.dk, som er en hjemmeside, som har en masse forskellige programmer, alt efter hvad dit mål er! Hvis i vil finde, lige præcis det program jeg bruger, kan i finde det lige her..

Som sagt jeg er virkelig glad for det her program, og føler virkelig jeg har rykket mig markant, allerede på 4 uger, og ja det er bare skønt - både fysisk, men også psykisk! Elsker det, og skal generelt bare til at løbe noget mere, fordi det gør mig så glad!
Nogle af jer som skal prøve programmet af nu, eller som måske løber i forvejen? :-)
Kys og Kram N.

Synes godt om

Kommentarer

Isabella Pernille,
Jeg synes du er for sej! Og jeg er vild med at du er blevet så vild med at løbe 😃
www.isabellapernille.dk
nicolinepraus
nicolinepraus,
Åh tusind tak søde! <3
nouw.com/nicolinepraus