#MyFactor - Fordi Vi Alle Er Unikke.

Rabble Blog Awards 2017.

Det der er sket i dag, er noget som jeg troede, jeg aldrig ville opleve, og noget som jeg slet ikke turde drømme om, men som nu faktisk er sket.. Jeg er blevet nomineret til en blog award! Jeg har siden bloggens start, ikke vidst at jeg kunne nå så langt som jeg er i dag, og opleve alle de ting jeg gør og møde de fantastiske mennesker som jeg har mødt, og jeg er virkelig taknemlig for alting! Der findes ikke engang ord for hvor glad jeg er, og hvor taknemlig jeg er for de mennesker som jeg har mødt, de fantastiske læsere jeg har og de muligheder, som jeg har fået på grund af bloggen.. Jeg har aldrig troet min lille baby kunne udrette så meget, som den har gjort, men det betyder som sagt alt! Min blog er mit et og alt, og er den jeg arbejder på hverdag, tænker på altid og som jeg virkelig værdsætter 100%.. Mine læsere er som mine bedstevenner, og at der er folk derude som gider læse med og kommentere, betyder mere end 1000 ord, og jeg er jer alle så taknemlig!

Fordi jeg nu er blevet nomineret, har jeg svaret på nogle spørgsmål som omhandler min blog, nutidens blogger trends, konkurrencen som jeg er med i og meget andet.. Alt det kan i læse mere omkring under billedet, men jeg vil bare lige igen sige tusind tak – tak fordi at i læser med, og gør det her til en mulighed!

ikke-navngivet-1

Hvad er dine tanker omkring konkurrencen? 

  •  Jeg synes det er rigtig fedt at der findes en konkurrence/award, hvor man får mulighed for at hylde nogle af Danmarks bedste bloggere, og give dem den pris de fortjener, for alt deres hårde arbejde! At jeg så lige er blevet nomineret overrrasker mig rigtig meget, men varmer virkelig også mit hjerte, da det betyder at jeg gør et godt stykke arbejde, og at jeg er god nok i den her branche, selvom jeg tit føler det er svært.. Der burde være nogle flere konkurrencer af sådan nogle her, så folk kunne få det skulderklap, de noglegange mangler i hverdagen.

Hvad synes du om nutidens blogger trends? 

  • Jeg elsker hvordan de forskellige trends ser ud for tiden, og at de hele tiden ændre sig! Man kan ikke sige der er en fast blogger trend, fordi det ændre sig fra dag til dag eller uge for uge.. Den ene dag kan det være in at gå med falske briller, og den næste er det måske noget helt andet? Men det er det der gør det hele så sjovt og specielt! Jeg må dog tilstå at det er ikke særlig tit jeg hopper med på de trends der sker, men jeg beundre dem stadig og følger stadig med i dem.. Men det er sjovt de er der, og det gør bare hele blogger verden mere unik og anerkendt, også selvom folk gør grin af bloggere, fordi de alle gør det samme 😉

Hvad er kvalitet på en blog?

  • Kvalitet for mig på en blog er gennemførte indlæg, rigtig gode billeder og at personen bag er ærlig! Jeg elsker at følge med hos en blogger, som skriver varieret, som er åben omkring sit liv og som er 100% sig selv! Det med at man kan mærke en person igennem en skærm, er virkelig vigtig for mig, da jeg ved det så er ægte det hun eller han skriver..  Jeg siger ikke at en blogger ikke må have et privatliv, fordi tro mig det må vedkommende gerne (kender selv til det), men jo mere man indrager læserne i ens liv, jo mere læser de med – det kender jeg fra mig selv, og på en måde så elsker jeg det også! Jeg elsker at de har lyst til at læse med, også selvom det måske ikke er så interessant, eller bare omhandler min normale onsdag.. Men som sagt kvalitet for mig er gennemføre indlæg hvor man virkelig kan mærke personen igennem, da det er noget der rør mig!

Mine tanker omkring min egen blog: 

  • Jeg har nu haft den her blog i snart 3 år, og det har været noget af en rejse jeg har været igennem med den, men når jeg ser tilbage, så ville jeg ikke ændre noget af det! Jeg startede min blog fordi jeg altid har elsket at skrive, og fordi jeg manglede et sted jeg kunne få mine tanker ud på og dele min interesse.. Dengang skrev jeg bare noglegange når jeg havde lyst, og opdateret den ikke så ofte, som jeg gør i dag.. Men jo mere jeg skrev, og jo flere læsere der kom til, blev jeg pludselig bidt af det, og har siden da ikke kunne leve uden min blog.. Min blog har ændret sig meget igennem de sidste par år, men jeg bliver ældre og vokser og bloggen vokser med mig.. Det er sjovt at se tilbage på de første par indlæg, og se hvordan man skrev dengang og så nu.. Jeg har haft de vildeste oplevelser med bloggen, og mødt de mest fantastiske mennesker, og jeg er så taknemlig for alting! Den her rejser jeg er på med min blog og har været på siden jeg startede, den betyder alt for mig og jeg fortryder intet af det.. Min blog har gjort mig til den person jeg er i dag, og har kun gjort mig stærkere på mange punkter og åbent op for en masse muligheder for mig, som jeg ikke ville have haft, hvis det ikke var for bloggen.. Den her rejse er kun lige begyndt, og jeg glæder mig til at se hvad fremtiden bringer!

Noget jeg også skal gøre nu hvor jeg er blevet nomineret, er at jeg skal nominere 3 andre bloggere, i 3 forskellige kategorier: livsstilsblog, modeblog og skønhedsblog! De 3 jeg har valgt at nominere er:

  1. Cecilie Stenfeldt – Cecilie er en af mine yndlings bloggere, og en som jeg ofte går ind og tjekker! Hun skriver om mode, makeup, tøj og meget mere! Generelt alt, og det er det jeg elsker ved hende, så selvfølgelig skal hun nomineres i livsstilsblog kategorien.
  2. Alberte Whitta  – Alberte ligger de fedste outfits op, tager rigtig gode billeder og levere bare en rigtig god kvalitet, så selvfølgelig skal hun nomineres i modeblogs kategorien. (hun er lidt mit idol!)
  3. Simone Malou – Simone skriver om skønhed, men på en helt speciel måde og er altid med på de nye trends indenfor skønhedsuniverset, så selvfølgelig skal hun nomineres i skønhedsblog kategorien.

Men som sagt jeg takker af hele mit hjerte for jer der har nomineret mig – det betyder virkelig alt og varmer virkelig mit hjerte, specielt lige nu hvor jeg ikke helt er på toppen.. I er virkelig de bedste læsere i hele verden, og jeg er jer så taknemlig!
Mange knus og kys Nicoline.

Rabble er et samlingssted for kampagner og rabatkoder på nettet, og Rabble elsker bloggere! Derfor ønsker de at kåre årets bedste blogger indenfor tre kategorier; mode, skønhed og livsstil. Er du blevet nomineret? Registrer dig ved at blogge om det og inkludere denne fodnote! Du finder mere information omkring reglerne og en superfin badge på Rabbles blog: http://rabb.la/rabbleblogawards-dk.
   

2 kommentarer

Skriv en kommentar

Skriv et svar

Din e-mailadresse vil ikke blive offentliggjort. Krævede felter er markeret med *

 

Næste indlæg

#MyFactor - Fordi Vi Alle Er Unikke.