Udendørs Træning & P20!

Quotes From Gossip Girl.

Lige for tiden nyder jeg en masse serie på Netflix, og nyder bare at ligge og putte på sofaen, nu hvor man ikke kan være udenfor og få sol, eftersom vejret bare er rigtig skidt.. Jeg er igang med en del serier efterhånden, men en jeg lige er gået igang med igen er Gossip Girl! Jeg har set den serie 1000 gange efterhånden, men den er virkelig min favorit, og er bare en jeg elsker at se! Alt det drama der er, alt tøjet, mærkerne og bare generelt hele det dilemma med Gossip Girl, uha i love it!

Nu hvor jeg er gået igang igen, tænkte jeg at jeg ville dele nogle af mine yndlings citater fra serien med jer, da der virkelig er så mange gode, og noglegange nogle man kan realtere til.. Så hvis du er ligeså stor Gossip Girl fan som mig, så læs da endelig med og hør nogle af de kendte citater, igen 😉

large

“Some might call this a fustercluck. But on the Upper East Side, we call it Sunday afternoon.”

“Spotted—Chuck Bass losing something nobody even knew he had. His heart.”

“Sometimes you need to step outside, clear your head and remind yourself of who you are. And where you wanna be. And sometimes you have to venture outside your world in order to find yourself. As for me, I’m happy right where I am. I only wanna be with you. xoxo . . . Gossip Girl”

“When words get in the way, there’s really only one thing left to do.”

1“One thing about being on the top of the world: It gives you a long, long way to fall.”

“Every happy ending is just a new beginning. Because on the Upper East Side, the good times never lasts forever.”

“They say the universe has a great sense of humor. That sometimes having your dreams come true can feel like a nightmare. Because getting what you want always come with strings attached.”

“So if you want peace, always be prepared for war.”

ae

Men ja det var nogle af de citater som jeg virkelig elsker, og tro mig jeg kunne finde mange flere! Hele serien er bare så genial, og jeg har hørt et lille rygte om at der snart kommer en film også? Jeg håber virkelig og krydser alt hvad jeg kan, fordi jeg virkelig savner en serie som den, og generelt alle skuespillerne.. 😉

Men kender i til Gossip Girl og er i også helt besat af den, som jeg er? Hvem er måske jeres yndlings person eller par? Jeg må ærligt indrømme at Blair og Chuck er mit favorit par, og Blair min person.. Just love her!
Kys Nicoline.

   

Ingen kommentarer endnu

Der er endnu ingen kommentarer til indlægget. Hvis du synes indlægget er interessant, så vær den første til at kommentere på indlægget.

Skriv en kommentar

Skriv et svar

Din e-mailadresse vil ikke blive offentliggjort. Krævede felter er markeret med *

 

Næste indlæg

Udendørs Træning & P20!