Planer og drømme for oktober.

I kan lige nu få 15% rabat inde hos skønne Ideal of Sweden, med min kode: Nicolinepraus. Det gælder til og med den 10 oktober, og det gælder også på sale varer.

Hello Sweeties! Hold nu op et vildt efterårsvejr vi har i dag, med regn, slud og en masse kulde - det er jo helt vildt! Jeg har været på farten det meste af dagen, og haft en dejlig brunch med min mor, som virkelig var tiltrangt, efter en hård tid på sygehuset. Jeg var ude og få undersøgt 2 ting i dag - min hudsygdom og min finger, angående den nerve der sidder i klemme. Min hudsygdom var der ikke som sådan noget nyt i, andet end at vi forsætter med medicinen lidt i nu, og så tager vi den derfra, men nerve undersøgelsen, det var en helt anden sag. Jeg gik derfra ret mundlam og ked af det, og har lige skulle sluge det hele siden, og derfor var en brunch med min mor bagefter, lige det jeg havde brug for.. Jeg er okay, og ved det hele nok skal gå, men jeg fik bare noget at vide, som virkelig ramte mig, og som nu gør jeg skal undersøges en del mere. Når jeg lige har fået det hele afklaret og lidt på afstand, så åbner jeg måske op for det, men lige for nu, så skal jeg selv lige finde hoved og hale i det hele.. Men det har ikke været den bedste dag, udover de ting med min søde mutti.

Jeg tænkte i dag, for at snakke om noget helt andet og skifte spor, at jeg vil fortælle om de planer og drømme jeg har for oktober. Vi har jo trådt ind i en lidt koldere og mørkere måned, som kan mærkes på mange måder, og selvom det er den vej vi går, så er det også en af mine yndlings måneder. Jeg elsker når det hele skifter farve, vejret bliver koldere, det tid til lag på lag og alt det inden døres hygge, som også snart banker på. Jeg har allerede nu tændt en masse levende lys, og putter mig godt under dynen, med noget dejligt tv og slapper af, inden aftensmaden og mere arbejde skal klares. Men her for i lige mine drømme og planer for oktober:

1. Jeg skal holde have dag med familien, allerede her på søndag. I den forening jeg bor i, der har vi alle en måned, hvor man tager sig af skraldespande, ordner have osv. Det skal jeg på søndag, hvilket også betyder jeg får min familie på besøg til morgenmad, så det glæder jeg mig til - det bliver hyggeligt!
2
. Bøger og gerne en masse af dem. Jeg har en plan om at oktober simpelthen må være den måned, hvor jeg begynder at læse igen, og får startet på en bog eller 2. Det har stået på min to do ret længe, og jeg har nogle bøger jeg virkelig gerne vil begynde på, så jeg tænker at det må være denne måned.
3
. Arbejde og mere arbejde. Jeg har en del ting jeg gerne vil herinde på bloggen, videoer jeg gerne vil have filmet og reels der gerne skulle skabes - så en masse spændene ting i vente. Jeg har også nogle kommende samarbejder/kampagner, som jeg glæder mig til at skabe, så oktober bliver på den front, en travl måned, men præcis som jeg elsker det.
4
. Kaffe dates og lange gåture - det er lige præcis det efteråret byder på, og når det er med en skøn veninde eller familie, så findes der intet bedre! Jeg har allerede en masse planer på den front, og jeg glæder mig!
5
. Serie og dyne hygge - det er tid til Harry Potter Maraton igen, og jeg vil allerede snart begynde! Jeg ser dem oftere her i de kolde måneder, fordi der bare ikke findes noget bedre!

Så oktober bliver en måned med fart på, og med en masse skønne planer! Jeg ved der nok kommer mere på, men det her er i hvert fald det, jeg ved oktober kommer til at indeholde og noget jeg selv vil satse på! Så jeg går en god og spændende måned i møde, og selvom det har været en lidt vild start, så tager vi det hele med - livet er altid så spændene!
Hvilke spændene planer har du for oktober? En masse inden døres hygge eller?
Kys N.

Synes godt om

Kommentarer