Pinkie new friend // Nunoo bag.

Taske - her // Kæden - her // Pung - udsolgt.

Halløjsa alle sammen!
Min dag er allerede startet 1000 gange bedre end igår, og det er jeg så taknemlig for! Jeg havde vitterligt ikke brug for endnu en dårlig, eller en mandag på en tirsdag, så det er så skønt at dagen bare er god og mit humør er i top! Jeg har også en masse små hyggelige projekter i dag, så ikke noget voldsomt, men bare en masse praktiske ting, men som foregår i et stille tempo. Det er jo ferie, så det hele skal nydes og jeg elsker det! Jeg vågner nemlig lige i øjeblikket hverdag 06.15, da jeg har håndværker på, da min bygning skal renoveres og vinduere udskiftes, så de starter tidligt, og det betyder jeg vågner - fordi jeg kan simpelthen ikke sove i den larm, det er simpelthen for voldsomt. Så nej søvn bliver der ikke nydt så meget af lige nu, men det er også okay, så er jeg bare tidlig oppe og igang med dagen!

Men noget jeg har fuldstændig har glemt at vise jer, det er min nye fine taske fra Nunoo! Hvis i følger mig på Instagram (Nicolinepraus), så har i set den før, da jeg ofte har vidst den på min story derinde, men jeg har ikke fået den vist her, og det er godt nok for dårligt! Det er den smukkeste og fineste lille taske, som jeg virkelig har manglet i min samling, og så er den pink! Jeg har samtidig fået købt en fin lille perle kæde til tasken, og den fineste lille pung, som passer så fint til tasken - jeg er virkelig vild med mit køb! Tasken er som sagt ikke den største, men den kan indeholde det jeg vil have, og så har jeg bare manglet en fin taske til samlingen, og specielt i farven pink. Men nu hvor vi snakker tasker, så kan i glæde jer til en taske samling, som jeg snart får filmet, og som vil gå live her på bloggen og min youtube kanal (find den her), så glæd jer til det! Det er en film jeg længe har ville filme til jer, og nu har jeg tiden, da jeg har ferie - så den skal nok gå live snarest, så det kan i se rigtig meget frem til! Jeg glæder mig ihvertfald selv, og ja.. Jeg har mange tasker, men drømmer altid om flere!

Men hvad syntes i om min lille fine taske? Er den ikke bare fin, eller er den ikke lige jer? Og hvad tænker i om pungen og perle rammen? Let me know guys!
xoxo N.

Synes godt om

Kommentarer